Odlaze i posljednji veliki majstori
0
Za japanske nindže nema mjesta u modernom svijetu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovo prvi put da vidim riječ \"asasinacija\" u tekstu na nekom od ovdašnjih jezika. Dubina neznanja i, što je još gore, odsustvo svijesti o vlastitom neznanju kod novinara u nekim medijima je neshvatljiva. Inače, ako se povedemo za engleskim \"assassination\" asasinacija je \"atentat\" ili \"likvidacija\", mada bi i jednostavan prevod \"ubistvo\" bio ispravniji od ove gluposti.
Kakmo ide ovaj svijet kad u njemu nema mjesta za ninje. Tuga golema
Kakav je to Japan bez drevnih Nindzi i samuraja??? Strasno!!!
ahah ima takvi osoba i u Bosni kao npr ja... Ako nekome trebaju usluge neka se javi u inbox na moj profil i naravno sve se placa i sve ima svoju cijenu... http://www.facebook.com/anonimni.spijun?fref=ts
eto, opet neću moći spavati večeras, toliko ste me rastužili i nasikirali ovim člankom
Ima u Sarajevu puno Kawasaki-ja sta pricate...
Ima jos nindzi ne brinite, pa eno u Afganistanu, Iraku, Turskoj sve nindza do nindze. A ima ih bgm i ovdje.
Fuck the school be Bosnian Ninja \\m/
@ninja revizo... Ali i on mora biti barem napola šošon, inače nix od posla!
evo izasao konkurs u grasu. traže se ninje na na neodređeno. socialno,zdravstveno..... godišnji...
MOLBA! Kada pisete ili kopirate clanke malo se bolje informisiteo o vjerodostojnosti informacija! Era ratova u Japanu je davno zavrsila...tako da u Japanu se ne koriste vjestine kao nekada. Loze raznih tradicionalnih skola postoje, i prenose se sa koljena na koljeno stoljecima, pa i danas u modernom vremenu. Dobar pocetak da se mozda sazna nesto vise o tome je mozda http://www.koryu.com/ I onda kada saznate malo vise o tome...pisite...pisite ali na osnovu pronadenih izvora infromacija....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a naplata karata??????
A ŠTA MI NINDŽE DA RADIMO?!? :)
Po sarajevu nindzi Koliko hoces.pogotovo na ap kod dzamije
Leslie Eldridge ,Tabasko Pit i Sumiko ftw.
Neupadljivi tamno plavi bjuik je lagano klizio ulicom ...