Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjestiti izbjeglice iz Sirije.
Pa valda mi idemo u E.U. a ne u. U.A.E. ??
buraz ne znaju oni koja je unas vlaga zimi pored potoka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije loše ali fali drveća, hlada,........
...i to će preko noći niknuti...
Pa zar nismo muslimani dokazali da ne volimo drvece i vegetaciju...pogledaj oko sebe...posjekli smo svako stablo oko zgrada kuca rijeka...sve nam smeta...gusimo se u vlastitom izmetu od zraka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovog nacelnika umjesto bakira
Neposredna blizina jadranskom moru?
bezze
a gdje su kokoši..........
Na ovoj stranici su izgleda vecina negativni, liberalni bosanci sto im sve i svasta smeta, cak i jedna ovako dobra stvar. Ulazi se u price sto nemaju nikakve veze sa projektom, kao naprimjer naseljavanje arapa. Ljudi dolaze u Bosnu sto su odusevljeni prirodom i sto u Bosni ima i Islama tako da se neosjecaju ugrozeni. A vi negativci se potrudite da zaradite nekako malo love od ovi turista umjesto da samo kukate.
Arap pravi arapima ali ipak bolje nego da i ti radimo da beograda gradimo!!
Jovanova kafana na aparatimaaaa jarane mojjjjj
Karlovacko na aparatimaaaaaaaaa
Kako oni imaju vodu u bazenima , a kod nas redukcija
Hoćel' iko ijedno drvo ovdje zasadit'? Haman u Kuvajtu nema drveća pa ga nisu ni ovdje planirali?
barake....bez hladovine i rostilja......nije to za nas
Bas se potam ko li ovde ima svoje poslovne prostore?
zar smo tako daleko dosli da mi jedini u svjetu gajime simpatije za ovim zamotanim cudima sa istoka,svjetskim prljavcima koji su bez sekunde respekta bilo prema cemu ili bilo prema kome,ovo drzava treba zaustaviti jer cemo dobiti gadne probleme sa ovom sortom.
ah sto muslici pucaju negativne
A kako bi se zvao Resort da je sagradjen u Sarajevu!? :)
Ja licno ne zelim Arape na nasu zemlju!!!