Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ova "riba " ?
Nema vecih idiota od ovih na instagramu.. Koji debili..citava poenta sajta da slikaju sebe i ono sto jedu taj dan.. Jos se to izhashtagira oh-mg
vidite moju pizdu bhehehehe
Zamislite da sve mreze jednog dana budu ugasene ljudi bi poceli izradjivati slike, trcali bi po ulici i pitali bi druge da li im se svidjaju i da im komentarisu tu fotku -_-
Hahahaha sto ti pade na pamet. Nije to losa ideja nimalo koliko bi se samo tad morali vise kretati, natrcali bi se pravo za sto vise lajkova. Hahaha ;-) Nego kad vidim koliko su neki vezani za te drustvene mreze i koliko su ludi za njima, ne bi to na dobro izaslo, bojim se bilo bi raznih reakcija i vise losih nego dobri.
Instagram i jeste napravljen za slike kome se ne gleda nek' ne pravi profil!
Jel to imas profil Allaha ti.. hahahah :DD
Sta hos ti hahahaha Imam! Ali nemam ovakvih slika i imam samo ne grupice 9gag,zivotinje i plaze hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovo je do jedan od najbolji calnaka koje je Klixo postavio...Tacno u dlaku prikazuje stanje moje generacije,a i bome starije... Kakve ce novi narastaji da budu..Bog sami zna... Svaka cast Klixo.. Od mene duboki naklon.
kakvi*
brzo sam pisao,ima jos gresaka osim te. Hvala na ispravci Remzo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gluplje slike nisam vidio al sto jest jest....:(
Istina živa....neki baš "preservaju" sa slikama....
nik ti je samo taki