Ljubav i veze
70

Uvijek aktuelna tema: Gdje i kako organizirati vjenčanje u Sarajevu

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizaciji svih vrsta proslava, konačno u jedinstvenom Sarajevskom svadbenom salonu, u hotelu Italia vaše vjenčanje može biti po vašim željama, saopšteno je iz hotela Italia.

U sklopu Hotela Italia otvoren je savršen svadbeni salon. Svadbeni salon sa kompletnim pogledom na grad Sarajevo, smješten na 8. spratu hotela, učinit će vama i vašim gostima jedno jedinstveno i nezaboravno iskustvo, navodi se u saopštenju.

U saradnji sa profesionalnom agencijom za dekor prostora "Minea" pružamo kompletnu uslugu organizacije vjenčanja. Ukoliko se odlučite za hotel Italiu, naše osoblje i iskustvo rado će vam pomoći sa svakim detaljem Vaše proslave, kako bi imali svoj dan iz snova.

Osim standardne ponude koju nudimo, hrana, piće, dekoracija balona, cvjetni aranžman, salon smo ukrasili sa preko 500 led ambijentalnih sijalica i led traka koje nudimo u više boja kako bi baš za sebe našli idealnu atmosferu.

Salon je specijaliziran za organizaciju svadbenih slavlja do 200 gostiju, ali i ugodna manja okupljanja poput različitih proslava, seminara, sve po želji naših klijenata.

Odlučili ste se vjenčati, posjetite nas direktno ili kontaktirajte na broj tel +387 33 724-090 ili mob:+387 61 188-338