Ljubav i veze
0

Prečice do nezaboravnog ženskog orgazma

Sarajevo-x.com
Ženski orgazam, prema nekim mišljenjima, još uvijek nije u potpunosti istražen tako da mnogima, i ženama i muškarcima, predstavlja misteriju koju žele otkriti. Kako biste svojoj partnerici priuštili nezaboravan seksualni užitak, pratite upute doktorice Glorije Brame, autorice knjige "Different Loving“.

Istražujete njeno tijelo Tokom seksualnog odnosa izuzetno je bitno da se ne koncentrišete samo na neke dijelove njenog tijela. Svaki dio ženskog tijela je erogena zona koja se, iako različitim intenzitetom, aktivira ispravnim dodirima. Seks je proces istraživanja tokom kojeg upoznajte partnerove najskrivenije osobine, a posljedica temeljitog istraživanja tijela je nezaboravan orgazam.

Odvedite je na neobično mjesto Unesite novitete u svoj seksualni život. Odvedite je na neko neobično mjesto i zavedite je na zadnjem sjedištu svoga auta. Osjećaj da vas u svakom trenutku neko može uhvatiti samo će potaknuti uzbuđenje i intenzivan, nezaboravan orgazam je zagarantovan. Prepustite se nesvakidašnjem doživljaju i razbijete monotoniju svog seksualnog života.

Udvarajte joj se Nemojte dozvolite da seks postane samo potreba koja se mora zadovoljiti. Zavodite svoju partnericu, posvetite joj posebnu pažnju tako da ona osjeti da želite biti s njom, a ne samo zadovoljiti potrebu za seksom. Ona će osjetiti vaše iskrene namjere i vašu želju za intenzivnom bliskošću što je odličan put do njenog seksualnog vrhunca.

Preuzmite kontrolu Seksualni odnos ispunjen nježnošću je odlična metoda da svojoj dragoj priuštite zadovoljstvo, ali to ne znači da nekada ne možete biti i malo grublji. Preuzmite kontrolu i čuvajte joj ruke tako da ih ne može micati. Vaša partnerica će pokušati da se odbrani, ali će vam se eventualno, u potpunosti predati što će povećati uzbuđenje, a ove seksualne igre preuzimanja kontrole odlična su predigra.

Čitajte joj Ne morate čitati neko erotsko štivo da biste na pravi način uzbudili svoju partnericu. Čitanjem učvršćujete svoj odnos prema njoj što stvara veći nivo intimnosti, a vaš glas će djelovati kao odličan afrodizijak.