Ljubav i veze
0

Neka uvijek bude zainteresovan za vas

Sarajevo-x.com
U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi. Kako biste svog muškarca "očuvale“ konstantno zainteresovanim, pokušajte se pridržavati nekoliko jednostavnih uputa.

Razmišljajte kao muškarac Zakoračite u muški svijet i saznajte zašto ga toliko fasciniraju sport, automobili i pivo. Pokušajte mu praviti društvo tokom noći kada on istinski želi pogledati neku utakmicu, ali ni u kom slučaju ne postavljate suviše pitanja koja bi ga mogla izbaciti iz takta jer ga ometate. Nemojte zanovijetati i gunđati i nemojte očekivati da će vas maziti ili držati za ruku tokom utakmice. Shvatite koliko mu je to vrijeme bitno i on će bolje shvatati vas.

Postanite zavodnica Nemojte biti zavodnica u svakodnevnom životu, na poslu i u društvu, ali budite upravo to kada se osamite u zajedničkoj spavaćoj sobi. Opustite se i zavedite svog muškarca sexy odjećom. Preuzmite s vremena na vrijeme kontrolu u vašem seksualnom životu, budite i vi nekada inicijator seksualnog odnosa. To će mu se dopasti.

Samo opušteno Bitno je shvatiti da muškarci i žene različito poimaju određene stvari. Tako da ono što žene razbjesni i rastuži, muškarcima uopće ne predstavlja tako veliki problem. Stoga, ako vas je naljutio vaš partner, pokušajte da smirite situaciju i da mu tačno objasnite zbog čega vas je određena izjava ili situacija povrijedila. Natjerajte ga da razumije vaše stanje. Nemojte histerisati i pokušati ga jednakom mjerom povrijediti. To će imati samo suprotan efekat.

Mazite ga Mazite svog muškarca i s vremena na vrijeme ga nagradite za nešto dobro što je uradio. Iako neke žene to zaboravljaju, i muškarcima je drago kada ih obradujete nekim poklonom koji se njemu dopada iako vi smatrate da je to apsolutno bespotrebna i pri tom skupa stvar, on će se obradovati. Nikada mu nemojte poklanjati stvari za koje znate da mu se ne dopadaju, ali vi smatrate da bi ih trebao imati. To je pokušaj da promijenite njegovu ličnost i on će to tako i shvatiti.

Slušate ga i smijte se njegovim šalama Iz nekog čudnog razloga, nekim muškarcima je izuzetno bitno da znaju da mogu nasmijati ženu. Stoga je preporučljivo da, ukoliko je vaš muškarac čovjek sa osjetljivim egom, slušate pažljivo šta vam priča i da se, iako možda i nije takmo smiješno, smijete njegovim šalama. On će to znati cijeniti.