Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muškarac koji nema kćer nije potpun.
Ponosan otac,check in !
Poseban je to odnos, posebno sve sa kćerkama! Nek su žive i zdrave amin ko god ima
Odgoj karakter samopostovanje..to se uci od rodenja..inace curica ako nebude dobro znala...odeto u katastrofu.....najcesci izroci tuge djevojcica su incesti koje kriju .sa blizim srodnicima stricevici i ti ludaci ..i vjecne traume do kraja zivota...
Djecu pametno odgojiti i na lijep put izvesti je vrlo teško i vremenski intenzivno. Al kad te pogledaju i osjetiš onu toplotu u srcu... neopisivo.
I izmedju majki i sinova
I iz iskustva, vrlo je vazno za jednu zenu da njen muz voli i postuje svoju majku. Oni koji ne postuju majku, odmah ih prekrizite.
kvalitetna kuhinja koja je izdržala od rodena do svadbe :)
Trend je da očeve traže u 30+ starijim partnerima.