Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako dobar stres eliminator ..... ovo bi valjalo i kod nas malo , pa da izbije pojedincima negativu i silu iz glave , da se usput malo nasmiju i zabave i da vide da ima i ona druga "bright side of life " :)
Treba ovako i kod nas samo uz odredjene razlike: da se udaraju politicari, da ih udaraju gradjani, da ih umjesto jastucima gradjani udaraju motkama, pendrecima, sipkama, stolicama, itd.
ma ne treba , isto jastucima samo ih napuniti kamenjem , šarafima i armaturom :)
Sega_Mega dobar savjet, samo nek je zeljezo
aaa i ja bih ovo :/
Cool, ovo je vjerovatno dobra terapija protiv stresa, i želja mi je da se ovako isterapeutišem, ali valja ovo perje poslije čistiti..:)
Sex je duso moja najbolja terapija... :-)