Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je to prava stvar za ovu regiju! samo nastavite tako i sve ce biti ok.pozdrav
Cuj naslova "Uskoro počinje jugoslavenski Big Brother" Jugoslavija vise ni u kojem obliku ne postoji, koliko sam ja upoznat. Big Brother je licencirano ime i u ovome kontekstu u kojem se upotrebljava ja bih tuzio organizatore "To sam ja". A sa druge strane vecina ljudi ne zna odakle ime "Big Brother" potice. Stoga je ovo jos jedna prizemna emisija u nizu bez imalo icega ista ovo ono. Smijesno!!!
Ako se kojim slucajem u emisiji nadju sipak i srbijanka hoce li biti karanja ono za prave jer fakat oboje su zivjeli u Yu??? To bi bio put do pomirenja bre...
Džiho Express: Gospodine Mujo, kako vi vidite razvoj dogadjaja u BiH nakon ovih lokalnih izbora? Mujo: Super. Džiho Express: Kako mislite «super»? Mujo: Mislim, super – koliko je super na benzinskoj pumpi. Ja mislim da se u javnosti pogrješno postavlja pitanje odlaska naših vojnika u Irak. Uopće nije pitanje da li naši vojnici trebaju ići u Irak ili ne, nego koliko naših treba ići. Džiho Express: Kako to, pa zna se koliki će biti kontigent naših vojnika za Irak? Suljo: Bolan, ja sam radio u Iraku ima dvadeset godina, uh što je bila dobra lova. Mujo: Eto vidite – ja mislim da Bosna i Hercegovina mora napast Irak. Džiho Express: Napasti Irak!!! Pa Amerikanci i Englezi su napali Irak!!! Suljo: Ih, mogli smo ih i mi davno tako napast'. Jes' im to neki napad. Mujo: Ja predlažem da Bosna i Hercegovina sa svim svojim kopnenim, zračnim i pomorskim jedinicama izvrši napad na Irak da im zauzmemo naftna polja i pomognemo Amerikancima. Nije fer, nama su Amerikanci pomogli kad nam je bilo najteže a vidiš da su se smotali u Iraku k'o place kacige. Suljo: I to iznenadan napad. Mujo: Iznenadan napad, izvršimo iznenadan napad sa oba aviona i kažemo im: klekni zecu. Suljo: I onda će nam i dizel i super biti po super cijeni. Mujo: A i riješićemo sva politička pitanja u BiH . To je jedini način. Džiho Express: Kako ćemo napadom na Irak riješiti političku situaciju u BiH? Mujo: Pa fino brate. Jel' kod nas ima ekstremista? Ima. Jel' ima fašista? Ima. Jel' ima ustaša i četnika? Ima. Jel' ima kriminalaca? Ima. E pa, fino ih sve mobilizujemo i napadnemo Irak i podijelimo ga na dva-tri entiteta: Republiku Srpsku i Federaciju i Herceg Bosnu. Tamo gdje su Kurdi može biti Herceg Bosna, tamo gdje su šiije može biti Republika Šumska a ono gdje su suniti, znaš ono Nadžaf i te cake, tamo može biti Federacija. I onda ih natjeramo da potpišu Dejtonski sporazum. Džiho Eksperess: Koga natjeramo? Mujo: Pa njih – to jest, nas i naše snage koje su napale Irak iz svih pravaca sa oba aviona, natjeramo ih da potpišu Daytonski sporazum za Irak i – mirna Bosna. Suljo: Bolan, kako ne shvataš – izvezemo blic napadom Bosnu u Irak i onda smo mi tamo a nismo ovdje, tj. naši su problemi u Iraku a nisu ovdje. Mujo: A mi se ovdje pravimo mahniti. Suljo: Što se moramo pravit' kad jesmo. Mujo: Ma dobro, ali onda bi nas i Amerikanci i Evropljani više cijenili: rekli bi, napadoše Bosanci Irak i riješiše problem. Džiho Express: Pa gdje je tu rješenje problema za Bosnu? Mujo: Pa nema problema, mi ćemo opet biti problem samo što ćemo sada biti problem u Iraku. __________________
SAMO KENJATE A SVI CETE TO GLEDATI !!
Došao Mujo s Fatom u London. Uzeli taxi do hotela i budući da je vožnja duže trajala, taksist se raspriča. "Where are you from?"- upita on. "We are from Bosnia."- odgovori Mujo "Šta kaže?"- pita Fata. "Pitao me odakle smo i ja mu odgovorio da smo iz Bosne!"-odgovori Mujo. Nakon nekog vremena upita taksist ponovo: "And where do you live in Bosnia?" "We live in Sarajevo."- odgovori Mujo. "Šta kaže?"- pita Fata. "Pitao me gdje u Bosni živimo i ja mu rekao u Sarajevu!"-odgovori Mujo. "Oh, my god, in Sarajevo I had the worst fuck in my life!"- reče taksist. "Šta kaže?"- upita Fata radoznalo. "Kaže da te pozna!"- odgovori Mujo.
Ama ljudi, ovde je poenta ono "jugoslovenski". Nabijem ja na k.... onoga ko je mene kao Bosanca samim tim, svrst`o u jugoslovene. Mater vam(njima) j.... okupatorsku. Poubijaj, pokolji...pa hajde da budemo opet ko` prije...jugosloveni. NEMA VISHE MERHAMETLUKA TAKVIMA. KO JE ODOBRIO OVAKAV NAZIV SHOWa, NEK SE JAVNO OGLASI!!!
Poruka za zaposlene na Sarajevo-x. Molim vas pošaljite malo u školu pojedine novinare. Upravo ste uvrijedili sve nevine žrtve rata u BiH naslovom ove vijesti. Jugoslavije ( čak i one "krnje") VIŠE NEMA.
A ja budalestine! Pa imate li ista bolje raditi?
konacno nesto interesantnije od arduana talk showa..barem se nadam da ce bitiiiii...
Ma budale! Sta ce im to???? Glupost! Veeeeelika glupost, samo za glupu raju!
haha skoplje i elita...
hahah sranje al haj, al kakva YU?=S
brata mi nece se znati ciji je u cijoj smiju li se natjecatelji karati
sta je seljacine sta se bunite DA NEBI MOZDA OPET RAT