Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je ovaj garonja "zagrli" ima da joj oci ispadnu
hahah bass
Ne gine joj poslije ovog pregled kod oftamologa
ZAR SE TO SAD POCELO ZVATI *ZAGRLJAJ*.HMMM.
svaki put kad pročitate "Indijka iz Indijane", "Sonda koja se puni tri dana dnevno" i ostale budalaštine, ovo su krivci. Kad vidiš glave, sve ti je jasno... https://www.google.com/search?q=klix+redakcija&client=firefox-a&hs=1Qc&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=I5dpVKjrEIHAiALJnYCoAw&ved=0CAoQ_AUoAw&biw=1600&bih=789#facrc=_&imgdii=_&imgrc=_adcFiz27dhhnM%253A%3BpmW2NlgpJfZsjM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.klix.ba%252Fimages%252Fonama%252Fklix-team.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.klix.ba%252Fmagazin%252Fzanimljivosti%252Fkako-se-banjalucanka-provela-za-novu-godinu-divno-i-divno-i-divno%252F140102056%3B980%3B360
Pardon, ovo je link http://www.klix.ba/images/onama/klix-team.jpg
u KM-ovima naplacuje, dusa
sad ce dodok vidit koje je pare izgubio i naplacivat ko i ova
evo ja prodajem samare, za ovakve kretene
pa nek ti zensko pride na dva metra odmah osjetis vibracije a kamol zagrljaj i jos kaze ma nema tu nista hahhahahahahhahahahahahh.
platio bih da me ne grli brate
Indijka iz Indijane? Bravo klix, svaka cast :)
HAHAHAHHAHA, tek sam sad to vidio, plač. Na drugom članku se sonda Phillae puni tri dana dnevno... šta reći, klix xD
dobivaju zagrljaj bez šizofrenih napadaja bolje polovice" što si ovu gledao, gdje si bio, što si radio, zaklati ću te ako prevariš me i slično, danas su žene pukle, ima i ludih muškaraca ,posesivnih i bolesnih..
Žao mi je ovih muškaraca koji plaćaju za blizinu i topli zagrljaj. Oni su stvarno jako usamljeni, sami su na ovom svijetu.
A za milju daje malo jači zagrljaj jel
zavisi šta im obrgli i čime hahah
Kakvu god uslugu zene ponude, naci ce se muskarci koji su spremni da te usluge plate. Sva sreca pa ovi "klijenti" nemaju prijatelje, jer vjerovatno ne bi prezivjeli njihovu torturu i dozivotno ismijavanje, nakon javnog priznanja da placaju $140 da ih zena zagrli. Ovako mogu da se opuste i uzivaju kao pravi luzeri. Kad pronadju u oglasima da mogu neku zenu da poljube u lakat za $100, to ce biti vrhunac uzitka.
sta je ba ovo, slike 2 i 3 ne lice bas na obicne zagrljaje....
140 KM zagrljaj - u cijenu uracunat seks, gratis oral/anal/golden shower
Cuj i u Idniji valuta KM!
Jes ti to men bubno minus da me predjes haha..nema veze neka si
@sanja jesam :D