Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej, cijeli život imam mačke - fascinanto mi je da nekome uspije udebljati mačku. To je gotovo nemoguće! Mačke su nevjerovatno izbirljive, i iako vole zamezit u principu uvijek stanu kad im je dosta, rijetko se prežderavaju - zimi malo nabace, ali ljeti sve budu ko manekeni... Ovo je valjda moguće samo sa nekom zatvorenom mačkom koju se doslovno sustavno uništava nekom specijalnom prehranom i zabranom kretanja, štali... Znači desetine a možda i neka žešća brojka okokućnih mačaka sam pazio, hranio, vidio,... 15ak godina generacija mačaka, nikada ama nikada nisam vidio debelu mačku, koliko god im hrane se stavljalo. :D Ali mislim da bi svi samo rekli s žaljenjem i shvatanjem "ahaaaa, sad mi je jasno" - da nam prikažu vlasnike, vjerovatno je i to prizor za vidit, nažalost...
Kad se moj mačak grašine nadere' samo se izvali,spava ko zaklan...
isti gazdarica :)
Tove ga za kurbana
hahahahahhaha e ne vjerujem, hahahahahahahahahahahah
gle'aj macora B-)
E svasta, pa meni su gori ti vlasnici. Prvo mu sve davali i trpali ga, a sad ga pate djetom. Jadan macak
hahah evo sad mogu odgovori jeeee ;-) Ma ko zna Limesice mozda i kusaju iz iste case, ali sto je previse previse je. Jednostavno ne kontam kako se neko moze dovesti u ovu situaciju, i onda aj pomagaj. .-) Sta li si ti sve sanjao pa si se tako preznoio. ;-)
hahahah bitno je da je tebi bilo lijepo. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)