Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BiH Kako si samo inteligentan. Mi zivimo u Sarajevu i svakodnevno vidjamo lijepe djevojke. Da se imalo razlikujes od sponzorusa i tih djevojaka koje su ruzne, glupe i na dnu u svakom drustvenom pogledu po tvom vidjenju, ne bi imao ovakav komentar. Srce slatko ti si plici od lavora!!!
Ja u Sarajevu ne vidim lijepe djevojke . Ako hoces da te ja prosetam Ferhadijom da ti pokazem trebe sa izuzetno ruznim glavama i blesavim hodom, a ove koje su malo skuplje obucene one su izuzetno ufurane, iako ih lice odaje da su sa sela. Fakat u Sarajevu nema lijepe trebe. Ima u zadnje vrijeme i dosta sponzorusa ciji trend raste i nikako ne opada, ali sve su one fine ... prodaju se za sitne pare... Znaci, u Sa nema dobre trebe(ni izgledom, ni intelektualno, ni moralno) , zato siću u ruke i *ebite ih koliko mozete ! (pod uslovom ako vam se moze dici na njih) Pozdrav iz Tuzle, studiram u Sarajevu i znam sta govorim :)
Cuj povlastena generacija??? Jel ja trazim nesto puno ako se bunim kad mi navece daju da projektujem rezervoar do sutra ujutro? Moram i ja spavati, majku mu jebem! To sto su poslodavci nekad mogli da rade sta hoce, a ljudi gutali, to me zaboli
E uvijek zalim sto nisam rodzen 50-tih, kad pogledam ovaj dansanji vakat i pogotovo generacije koje dolaze vecinom debil do debila. sjedim neki dan u kaficu i pogledam oko sebe na 3 stola mladza raja svi imaju laptope, nakacili se facebook i nisu progovorili ni jednu. tuga, a okolo lijepih dijevojaka, momaka, posla pa kakvog god posao je, zdravo je,
kakav rad, kakvi bakraci. daj mi dzoint, kafu, i sa-x.