Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bank(rot) of america!
57.6% afričko-američkih maloljetnika odraste bez oca. 29.8% kućanstava prima socijanu pomoć. 81% starijih od 25 god. imaju samo srednju školu ili niže. Detroit, jedan od nekada najvećih i najbitnijih gradova u SAD-u, sada ima 88% crnačke pop, grad je skoro pa potpuno napušten nakon što su necrnačke familije izbjegle zbog kriminala, 40% ulične rasvjete ne radi, 29% nezaposlenosti (USA prosjek 5%). U prosjeku, u Detroitu se svakih 10 minuta desi pucnjava. Ko smo mi da osuđujemo ovu ženu?
sram i stid da je bude koliko je nepismena ;)
sta se ima petljat direktor u neciji privatni zivot ,kako je sta i kome rekao,Svakoima pravo da voli i da mrzi ,a sto se tice posla svako ispostuje sta mu se trazi.Sta briga mom poslodavcu jesam li ja rasist ili nisam to je moja stvar , stvarno fuj fuj fuj fuj
Ima se pravo petljati ako uposlenik svoje lične stavove plasira u javnost i time donosi kompaniji loš imidž (koji bi nastao da je nisu otpustili na zahtjev mnogih korisnika i klijenata). + što su dobili reklamu. Što ti je marketing :)
@Jedinka sto se tice reklame ok i to besplatnu su je dobili ,recimo ako moj radnik vrijedan zna svoj poso sto bi ja njega otpusto zbog drugih sto im se ne svidi,poso je poso ,privatni zivot je privatni zivot tako ja gledam ,druge sta misle nezanima me
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sram je bilo
Christine ne zna za zarez.
znaci kad hoces nekog da sjebes samo trebas account napraviti na FB s njegovim imenom,svrljati nest i tupppp i ostade bez posla.. :)