Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj buraz molim te,imam od ketie price-jordan ali u mojoj kolekciji nedostaje od ove ljepotice
ej, imam ja njan pornjak... ako koga interesuje.... gangbeng hardcore tri muskarca i 4 koke opce sa ramonom! a ona jedva dise (pacemaker)
Imal gdje da se skine njen pornic?????
mogla je vala još!!!!!!!!!
Kazu da se shicala do prije neki dan... Moze li iko potvrditi ovu informaciju...
RIP
ma i vakat joj je bio
šta ćeš,život je"kratak"bio za nju
vidis da te fura kretenu
od dosade
a od cega je umrla????
Oh ja, ova nova "najstarija osoba" ima 113 godinai NEDA SE jos uvijek!
Juce je na holandskom TV-u saopsteno da ce nakon smrti ove gospodje njenu "titulu" preuzeti jedna holandska bakica. Ona isto tako stanuje u starackom domu, slabo vidi i cuje ali se voli fotografisati.
ista kornjaca "ala madagaskar". ufatila je nedje propuh pa odvalila od upale pluca. da se cuvala,..... ko zna?
pa i logicno je. Kad jedan najstariji covjek umre, prvi mladji od njega postaje najstariji, koji ce i brzo umrijeti jer je najstariji :)