Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su odlicni savjeti, ako zelite biti ulizice bez imalo samopostovanja, da ne govorim o ponosu... cuj preshuti pa se izjadaj nekom prijatelju kojem vjerovatno nije ni do sebe a kamo li do tebe... prateci ovo postanes mis (da ne kazem sta gore) ili ti se nakupi pa dodjes na posao sa puskom i 10 okvira u ruksaku...
Najjednostavniji korak za izbjegavanje stresa na poslu je da primate platu, topli obrok itd..
JA kad se drecim na svoje radnike NEMA disanja ...muha se ne smije cut...svaki dobar radnik treba da unaprijed predvidi problem i da djeluje na njeg prije nego se problem desi..inace ode od plate...malo vam 300km...zanovjetate ocete plate na vrijeme svaki mjesec ...E PA ne moze ...sto ukinuse robovlasnistvo maj.ke im ga.
Sta ce ovi koji ne rade?
ja cu vam reci kako izbjegavati stres na poslu ugledajte se na mene:))) -radim 7 dana sedmicno i to po 14 il vise sata na dan i ne da sam ja izbjegavao stres vec stres je mene izbjegavao a de nek mi neko kaze barem samo korak kako do stresa?????? hahahahaha
ja sam neki dan za ove korake objasnio svim curama kako će... nadjite u clanku 5-6 jednostavnih koraka da prestanete pushit (ku.r.ac)
Nidje veze... A ja se ponadala da ce biti neki stvarno koristan savjet...