Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada se ne udaraju zene!
To je sve do toga kakav se odnos uspostavi u vezi/braku svako treba da zna svoje obaveze i duznosti ali prije svega da postuje i ima razumijevanja u ogromnoj mjeri kako bi nesto funkcionisalo, ako to ne ide onda ni tucom neces nista promijenit samo ces sve jos pogorsati, kome je do tuce taj treba da trazi protivnika po mjeri a ne krenuti na djevojku ili zenu to je jadno!
Najjaci na to si trebao obartiti paznju kad si birao. Ali dobro, svejedno pogrijesi se, nekad se i zene prodaju pa ne pokazu neke svoje osobine, koje izadju na vidjelo tek kasnije, ali uvjek postoji razvod. Nadjes neku koja ti odgovara, koja te voli i koja ce ti sa uzitkom napraviti rucak i docekati te kuci rasirenih ruku. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U djecijem svjetu muskarci ne udaraju zene, a ne bi trebali ni u odraslom svjetu da udaraju zene. A i ako se nadje neka budala zena je ta koja treba da reaguje i to ne dopusti, a ne da ga opravdava. Ne bi bilo toliko nasilja da se reaguje na vrijeme.
amore
Da glupa ljubav koja ljude cini slijepim. :-) Lijepo je biti zaljubljen a jos ljepse sa otvorenim ocima. Na nasilje se uvjek reaguje na isti nacin, bilo da je u pitanju zena ili muskarac, treba ga subiti ne odobravati. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskusna maserka vrsi usluge relax masaže za vas kanton sarajevo informacije na https://www.facebook.com/antistresmasaza
jos su mali, shvatice neke stvari kad malo odrastu...
aaa dusice malene :))
Eksperimentišite malo s čovjekom koji radi i ima ženu kući koja je na komšijama dok on radi, gleda serije dok je on kući, i zvoca kad joj se digne. Vidjećete onda kako će eksperiment da upali.
taj čovjek je glup jer se ne razvede, osim toga što je ženio tavku fuksu,sam si je kriv!
A jbg, ne znam ja kako mu se proda, ali u takvim slučajevima budu izudarane, pa onda glume nevinašce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Talijani znaju sa ženama, ništa čudno!
Žene se ne udaraju, kurve da.
PA DA OD KUD TEBI PRAVO DA SUDIŠ KADA NISI SUDIJA!!! DOBIO SI ŽUTI KARTON
Čuj na ženu ruku da dignem, da mi kosti polomi.
ZATO JE U DJEVOJAČKOM SVIJETU DA UBIJU BOGA U DJEČACIMA...ZNAM IZ ISKUSTVA SVE STARIJE I PO 4 GODINE OD MENE KOJI SAM IMAO 6 GODINA TADA SU ME I GANJALE I GAĐALE...MADA PRIZNAJEM I JESAM BIO VRAGOLAN
@ gdjica_zlica NISAM IH VUKAO ZA KOSU ,HALJINICE IM REDOVNO DIZAO ALI UVIJEK SU ME GANJALE KADA NISAM HTIO DA PRIČAM KADA TO NJIMA ODGOVARA...SVI IMAJU NEKE SVOJE OBAVEZE I STEKAO SAM OD TADA AVERZIJU KADA IDEMU PEKARU PO FLJEB...KADA GOD ME JE MATI POSLALA U PEKARU ONE ME DOČEKAJU I UVIJEK NEŠTO TRAŽE DA SE POMOGNE...JA SAMO ŠTO KAŽEM NEMOGU SADA A ONE ŠTA NEMOŽEŠ I ZA MNOM PA I U PEKARU I OD TADA TRAUME KOJE ME I U SNU PRATE ......
...i onda, ko kaže da ne valja bit odrastao a "neodrastao" :)
cekaj dok popiju koju...pi*** tuku zene
Ruke im se osušile ,to su "pizde" od ljudi.