Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje dvije vrste žena: DOBRE i JAKO dobre žene. DOBRE žene imaju dobro D, male P i znaju da drže do K. (pri čemu je D - domaćinstvo, P...potrebe a K-kuhinja) A to što ste vi pomislili ..e to su JAKO dobre žene!!
..heheheee.....e, vi'ćeš za ovo 😉
jedva čekam...:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja to bome sama radim,raspeglajte me
Ne hvala imas vecu cunu od mene.
Od razvalite Semse do princeze, interesantno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto, još da izmisle uređaj koji samostalno kuha i usisava i naši Balkanci se neće više ni ženiti jer im neće trebati zamjena za mamu. :))
Podržimo domaću privredu. Kupujmo domaće!!!
Treba li vam i uređaj koji će živjeti umjesto vas?
Ma pusti 'pranje' bez centrifuge :D
Ne treba, dovoljna mi je zena koja to radi. Ali mozda kupim da njoj pomogne, svidja mi se ideja!
i"ll pass
sve je ovo vaginalna manipulacija...
Meni su draže ove domaće što puše i peglaju u isto vrijeme.
nekad je zena uzimala pratkljacu i na rijeku da opere ves sa lugsijom dok deterdzent i sapuni nisu dosli pa zatim skuha grah bez mesa na smederevcu zamijesi i razvuce pitu nasmijana ceka muza s posla dok jedno dijete u narucju drzi a drugo u stomaku klija! sad joj kupis ovo cudo pritisne dugme i citav dan kvoca zbog ugrozenosti svojih prava
E i ti ga pretjera - pa bi li ti volio da obaviš sve te poslove koje si nabrojao i dočekaš ženu s posla s osmijehom dok jedno dijete držiš u naručju a drugo te čupa kosu?
ma jok ;) sustina je u tom kvocanju kad das debele pare za aparaturu na dugme olaksas zivot i opet nije zadovoljno, nema sta raditi pa je ubija kolotecina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
savrsenstvoooo, samo je mana sto stane jedan komad odjece :D
NE TREBA, stas sad
Ove ce sponzoruse traziti od muzeva ha ha
*Ovo
NE! SAMA peglam i cistim!
Meni ne treba taj uredjaj ali bi uzeo ovu djevojku sa prve slike ;)