Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nova bosansko-hercegovacka pederska grupa t.U.T.a.......ima li dobrovoljaca......
svako malo smisle neki novi skandal kojim bi privukle paznju na sebe...kad se zaboravi a ovo, uradit ce nesto drugo sto ce ihdovesti na naslovne strane...stvarno jadno.
"SLOBODNA CECENIJA", to je trebalo da bude tekst tetovaze koju su htjele uraditi,... ali im savjetovase da to ne rade, pa su ipak na arapskom istetovirale "Ljubav",... ne znam koliko stvarno brinu za ceceniju, a koliko je to samo marketinski fazon, kao sto je njihov homoseksualizam, ali ipak za mene su o.k.
ove nakaze su "one hit wonder" GARANT. Za godinu ih se niko nece sjecati. Mnoge ljepse i talentovanije od njih nisu uspjele. Vada se na maloljetnost i homo-fazon.
ipak su one privukle dosta paznje. pogledajte samo koliko je komentara na ovom sajtu za jedan dan
treba i nama ovakvih trebica pa da pobijedimo na eurosongu.sta znate kakva je mija martina?!
komentar
pogledaj ba ovih treba, to bi se sve ka.alo!
ma puste taj komercijalni k...c . Ma sve je to reklama i stvarno pretjeruju. Na Evroviziji imaju samsu upravo zbog lezbo imidža.
hmmm... dvije ruske lezbache...
i loša reklama je dobra reklama da nisu to što jesu ne bi nikad uspjele
sve to sto rade je komercijalni potez. da im je stalo jednoj do druge drukcije bi se ponasale.