lifestyle
0

T.A.T.U. se žele vjenčati u Njemačkoj

Klix.ba
Članice grupe T.A.T.U. su izjavile da se žele vjenčati ukoliko pobijede na ovogodišnjoj Evroviziji. Otkazani nastupi u Engleskoj.

Tako bar kaze popularni njemački magazin "die Bildzeitung". "Nikada nismo bile vjerne jedna drugoj" – kaze Lena. "Uvijek smo imale dosta sexa sa momcima ali sada nemamo vremena za to!"

T.A.T.U. djevojke također objavljuju da bi se najradije vjenčale u "good old Germany" (staroj dobroj Njemačkoj) te nakon toga uselile u javnu kuću.

T.A.T.U. otkazale nastupe u Engleskoj Sad je sve sigurno, grupa T.A.T.U. morala je otkazati sve koncerte koji su bili planirani u Engleskoj. Razlog tome je nedovoljan broj prodatih karata. Smatra se, kako izvještava "The Sun" da roditelji svojoj djeci nisu dozvoljavali da posjete koncert Julije Volkove (Julia Volkova) i Elene Katina (Elene Katina). Djevojke su poznate po tome da, za vrijeme nastupa ne skidaju prste jedna s druge… U areni u kojoj je koncert bio planiran (može primiti 12.000 ljudi) prodato je samo 2000 karata. Kako kaze menedžer dvaju djevojaka, koncerti se neće odrzati zbog bolesti jedne od pjevačica a ne radi loše prodatih karata. Sa hitom "All the things she said" T.A.T.U. su se popele na vrhove ljestvica u Velikoj Britaniji.

Glasnogovornik Labels Interscope se nada da će djevojke kasnije promovirati svoj prvi materijal te koncerte održati pred kraj godine.