TV i internet su glavni krivci
0
Svi smo mi pomalo rasisti
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nisam, ali nekako pocinjem gotiviti poljake... JIHAD LEGIA
rasizam je postojao mnogo prije interneta, televizije i drugih modernih medija...u vrijeme kolonijalizma je rasizam bio nesto sasvim normalno u evropskim zemljama prema ljudima u Africi, narocito crncima. Kako onda internet ili TV moze biti uzrok kada tada nije bilo ni jednog ni drugog
Rasizam ti je sine moj kad npr. ja i mama odemo u kupovinu i povedemo tebe (CRNJU) i mama kaze gdje cemo smjestit nase Gov.no a ja odgovaram pa u gepek gdje ce manje Ditsmr! jednostano sine :)
Ja nisam \"pomalo\", ja sam skroz rasista.
Najbolje mi je ovo kako Ameri svoje moralno i kulturološko smeće dijele na \'svi smo mi\'. Kakva idiotska nacija, Bože sačuvaj. Meni osobno ne smeta niko osim smrda i izraelaca, al to nema veze sa rasizmom.
nisam rasista, al` nisam ni daltonista
najveći rasisti su bosanci. sarajlije posebno. ja sam rođen i odrastao na marindvoru, proveo i rat i poslije rata, evo već 42 godine, i uvijek ću spadati u \"haustorčad\" za raju sa vratnika i bistrika. mi nemamo crnaca i zato se možemo zezati na račun ovoga, ali pogledajte samo ljude s kojima živimo. kad ne pljujemo po srbima i hrvatima, pljujemo o romima i jevrejima, a kad nema njih, glavni su nam krivci prvo kladušaci (abdićevci, možda s razlogom), pa onda sandžaklije (kojih je pola iznijelo odbranu ovog grada) i fočaci. kad i njih \"ispucamo\", onda su nam provincijalci već oni s alipašinog ili otoke, a grad se završava kod muzeja. kad se i njih otarasimo, onda se vratnik i bistrik mrze. pa dokle? najgore je što i otvoreni i prikriveni rasizam nije toliko bitan u državi koja koliko-toliko funkcioniše, i ekonomski i politički, ali kod nas je ionako sve blokirano...
Rasizam je prirodan nagon za samoodržanje
Ako ne gotivim zidove i ne vjerujem im pogotovo ako je novac u pitanju. Jel to zdrav razum ili rasizam.
Ja vala nemam nista protiv crnkinja. Dapace..
Pa nije cudo sto su Crnci takvi kad zive medju rasistima. Jedan rasizam stvara drugi i oni se onda medjusobno pojacavaju.
\"Svi smo mi pomalo rasisti\" A ono \"mi\" se odnosi na Amerikance i ostale drzave gdje se rasizam otvoreno \"reklamira\" putem tv-a interneta i ostalih medija za (dez-) informisanje.
Crnci su najveca bagra i najveci neradnici i ono sto rade rade zjevajuci... i ko god kaze da nisu laze prvo sam sebe a onda i druge..
heheh gledo hehehe
crnci su najveci rasisti na svijetu, u kladionici njih 100 gleda utakmicu Chelsea-Manchester United i svi navijaju samo za crne igrace, bez obzira u kojoj ekipi...svojim ocima gledao...
Ja