Crvena jabuka
7

Super BONbonjera donosi jedinstven koncept ušteda i inspiraciju za zimske kulinarske čarolije

U decembru smo posebno inspirisani za zimske kulinarske priče, te vrlo često upravo odabirom i spremanjem određenih jela želimo dati pečat godini na izmaku.

Česta druženja s prijateljima i porodicom, okupljanje oko praznične trpeze, zahtijeva dodatni napor oko osmišljavanja dekoracija i jela kojima želimo obradovati naše goste.

Inspiraciju za zimske kulinarske čarolije donosi nam Gastro market Crvena Jabuka Marindvor. Super BONbonjera je jedinstven koncept ušteda koji je izvrstan dodatak vašoj kupovini i prilika za uštedu. Sastoji se od kupona sa popustom na 20 različitih artikala, kao i inspirativnih recepata i zanimljivih činjenica o artiklima koje možete pronaći.

Svakog mjeseca, Super BONbonjera donosi nove kupone i inspiraciju za spremanje obroka, a svoj primjerak knjižice možete preuzeti u marketu i prilikom plaćanja na kasi. Decembarska Super BONbonjera donosi savjete za savršenu prazničnu trpezu uz uštede na slasnim delicijama koje možete pronaći na odjelu sireva i suhog mesa. Kombinujte Goveđi pršut po 35% nižoj cijeni sa Trapist sirom koji je takođe na popustu.

Dobra meza zaslužuje i čašu kvalitetnog pjenušavog vina François Montand Ice ili Blanc De Blanc u kojima možete uživati uz uštedu od 7 KM po boci. Kada još dodate sir Halloumi i filet lososa koje uz Super BONbonjeru kupujte po posebnim cijenama, te sve začinite ekstra djevičanskim maslinovim uljem Clemente praznični jelovnik je skoro spreman.

Ne zaboravimo na sladokusce, kojima preporučujemo Krem namaz od pistacije SCYAVURU po Super BONbonjera cijeni, koji savršeno ide uz jutarnji obrok i uz šoljicu mirisne domaće kafe Negra Domestica. Namaz vam može poslužiti i kao inspiracija za pravljenje fenomenalne Torte od pistacije za koju recept imate u Super BONBonjeri.

Naravno, kakva bi to praznična trpeza bila, ako se malo ne potrudite i oko dekoracije. Pazite na odabir tanjira i pribora, birajte tkanine i dezene koji će se najbolje uklopiti sa ambijentom vašeg doma.

Ne propustite decembarsku kupovinu u Gastro Marketu Crvena jabuka jer ćete pored značajnih ušteda, zasigurno oduševiti svoje prijatelje i porodicu sa ukusnim jelima i namirnicama po receptima koje donosi Super BONbonjera.

Ušteda je u srcu grada!