Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sakupit ce se nas 10 pa neka svako uradi po jedno....ja cu napraviti policu...heheheheheehehheheeh
@Askmen.ba Upravo tako. Potpisujem.
Savjet za bosanskog muskarca... NADJI POSAO PRESTANI SE ZALIT NA KAFAMA SA JARANIMA BESPOSLICARIMA I PRESTANI SANJATI O DRZAVNIM JASLAMA. PS:Ajd mozes i knjigu procitati umjesto Avaza...
@bosanac i meni se cini da se trazi idealni hahahahha
Ovo ko da je pisala zena, u potrazi za svojim idealnim muskarcem :)
mene je strah velikih,oblih,20-godisnjih dojki...moracu se suociti sa njima,nema mi druge...
A KAD CU SPAVATI?
Odo doktoru iako je sve uredu sa mnom!
predivno! odmah krecem sa ispunjavanjem... :/
ovo je za neke evropske muskarce , neznam sto ovakvi clanci se plasiraju bosancima. Mi trebamo u 2010 da izadzemo na proteste , da povjesavamo vladu , pokusamo ne poginuti na ulicama , zastitimo djecu zakljucavajuci ih u kaveze i nazdravimo koji put sa puncem .