Najskuplji na svijetu
0
Stan od 170 miliona eura nudi baš sve
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ljudi pisu ovo da mi je znati “Costing more than £6,000 per square foot, the two-floor apartment in the One Hyde Park, Knightsbridge block has floor-to-ceiling windows, its own car park and access to a host of spas and squash courts,” the Mail says. kod nas se prevede na \"Svaki kvadrat dvoetažnog stana košta više od sedam hiljada eura. U stan su postavljeni prozori od plafona do poda, vlastiti vozni park i pristup sauni i terenu za skvoš.\" po ovome kvadradni metar i kvadratna stop dodje otprilike isto :S
Vidim da Vas muče ratna pitanja, pa evo da Vam kažem ja sam vlasnik stana u Londonu. ali eto radi skromnosti ne izlazim u javnost. Pozvat ću Vas jednog dana samo budite dobri.
Nedzad Brankovic.
ne nudi cipke tako da nije bas sve.
za svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu što sam zaradio za ovih 26 godina rada, redovnog i prekovremenog, mogao kupiti špajz po toj cijeni kvadrata.
Sve je okolo propalo, samo se mahala od 24% BiH dobro drzi, zar ne?? A sto nemas Kurran, kukavce crni???
Mora da ga je kupio ludi Rus Roman Abramovic...Opet su ga nag.uzili...Za vrijeme aukcije u svijetu je umrlo 170 miliona djece od gladi..
da ali niko nikad nije ni sljivio ni 1% sarajlije niti beogradjane nit zagrebcane nigdje ikad i nikad :D stoga... jebiga sta je za reci?
znaci u engleskoj su vanjske hale a u sarajevu nisu.. pametni bosanac vazda gleda sa visine :D
Na zalost engleza, Srbina, AKADEMIKA, Pipe i ostalog drustva ovaj stan NE NUDI BAS SVE. Nema vanjski zahod, canifu, halu, bokluk itd.... Tako da ce navedeno drustvo morati i dalje svracata na ovaj X portal. ... takodjer nema ni olimpijski bazen sa toplo-hladnom vodom....
fala lijepo dosta meni ovih mojih 11i po kvadrata.
zanima me jesu li komunalije ukljucene u cijenu?
PO ZAKONU...REKOH PO ZAKONU...
da nije Dodik ?
Pipo kad ces imati ovakav stan :)