Mrak može biti zabavan
0
Šta raditi za vrijeme "sata tame"?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo svoje odstedili za vrijeme rata.
Je*alo vas svijetlo i sijalica i komplet zemlja! Pun mi je k**ac vise euforije sa zapada. Oni da pisaju naopako odmah bi sutra bila to nama atrakcija! Pa oni su zagorili vise od nas! Mi s tim 1 satom ili vise nista spasiti ni promijeniti necemo! Odredjeno je koliko cemo zivjeti i dzaba da mi je cijelu noc svijeca upaljena nikakve koristi nema! Ima da mi i frizider svijetli veceras!!!
koji ste vi primitivci \"sto cu ja nekom svjetla gasit, necu sad namjerno\" ohoo...treba vas sve u pecine poslat da zivite, kome li bi tad prigovarali
...treba je.bati mater dodi....
jesmo nabrijani na ovaj sat tame xD ccc \"Izađite vani i posmatrajte nebo u potrazi za zvijezdama. Sjećate li se kad ste posljednji put našli vremena za takvo nešto?\" ovaj clanak niste kopirali moram priznat.. moze se zakljucit po ovom citatu
guziti se ko zecevi
Ojha ja cu upaliti svjetlo pa makar, gdje mi živimo ccccc....
Ako sretnem vlasnika sa-x-a ja ću njemu ugasiti svjetlo,onog malog Hrvata....
j--ebo vam ja svima mater
ćete nam vi kao kazati ša ću radit\'. Ima da radim ša ja hoću, i to s upaljenim svjetlima jer dosta sam ja dreždo u ratu ored kandilima, akumulatorskim sijalicama i svijećama, da bi sad kao gasio. Neću, da sto obama i algoreova kaže. Neću ocam, ima Bosne struje, fala Bogu.
kao i uvijek, nasli se seljaci davati komentare...
ja cu biti na sa-x i pisati o Dzeki
Za ovaj jedan sat planete zemlje stopa kriminala ce porasti za nekih 400% Mrs u pi.cku materinu i vi i vas sat tame
sta ce radit u krevetu, rano je za spavanje tad
4 godine mi nismo svjetla imali, oni sad traze da gasimo svjetlo, mater im je.bem!