Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije joj zasmetalo sto ne moze da hoda i dise ko covjek, sto ne moze da se igra sa svojom djecom i sto se mozda takva ne svidja svom muzu. Treba joj neki anonimus u luna parku da mjenja zivot. I naravno, nista dijeta, vjezbanje i zalaganje, nego operacija. Jer valja vjezbati i jesti neukusno najmanje dvije godine. Najsmjesniji su mi debbeli koji hoce da cijeli zivot javašluka spadne za dva mjeseca.
Ona nije \"smrsavila\" nego je SMRSALA, od glagola SMRSATI. Najmanje 90% stanovnistva u BiH nikad nije govorilo \"smrsavjeti\" niti tako govori dan-danas, pa prema tome ako se vec proglasavate bh portalom izvolite postovati vecinu a ne da pisete naopako radi onih 10%.
Imala je skoro 160 kg i nije mislila da je predebela???!!! No, ipak, svaka cast. Mnogi i ne poduzimaju nista. Ni ja ne vjerujem da je razlog samo nesto u luna parku, ali nije ni bitno, bitno sta je poduzela
dobra čkapi za poderat.
je ne bi je.bo ni ovako mršavu
I ti vijest p* ti m*terina operisat se moze i majmun, aj malo na dijetu i treniraj svaki dan pa da vidimo tu volju
Volja je cudo...
how yes no, smrsala je ona iz nekog drugog razloga, pa da bi ispala treba, nasla najgluplji razlog, i kao posramila se i smrsala. Krmaca
dje si fake commi, poremse ti se u stau paradna
smrsAVIm vam mamu, onako tugeder
...ja i dečko s krevetom nemamo koliko je ona imala...