Zimski raj na dohvat ruke
228

"Ski Kraljica" na Kupresu skijaška idila kao u Francuskoj i Austriji

Zimski turizam u našoj zemlji u velikom je usponu i pored pandemije. Najbolji primjer za to su skijališta na Kupresu, koja na samo dva sata vožnje od Sarajeva ili Mostara nude slike kakve možete vidjeti samo na elitnim evropskim skijalištima.

Kupreška skijališta svake godine okupljaju sve više skijaša i snowboardera iz BiH i Hrvatske, a ako trebate odmor za dušu i tijelo, smješten na sjeveroistočnom dijelu Kupresa, zagrljen padinama planine Stožer (1.785 m.n.v), čeka vas moderni kompleks "Ski Kraljica" s bogatom ponudom.

Prilagođen za sve uzraste, profesionalce, rekreativce i početnike, ovaj Ski centar nudi:

  • Tri staze koje su duge i do 9 km,
  • Snowboard stazu dugu 2,4 km,
  • Stazu za noćno skijanje dugu 2,3 km (otvorena petkom i subotom od 18-21 h),
  • Baby stazu za najmlađe skijaše i skijašice,
  • Školu skijanja,
  • Snow tubing.

Za predah i druženje tu je caffe bar na samoj ski stazi kao i restoran "Kupreška kuća". Uređen u planinskom stilu, s otvorenim kaminom i vrhunskom gastro ponudom tradicionalne kuhinje, nudi preko 300 sjedećih mjesta, idealno je mjesto da se odmorite i zagrijete u snježnoj idili.

U sklopu kompleksa, pronaći ćete i apartmane "Kraljevac" koji će vam pružiti iskustvo planinskog doma, te upotpuniti vaš nezaboravan odmor. S kapacitetom od 40 apartmana (dvokrevetni, četverokrevetni, peterokrevetni), "Kraljevac" je odličan izbor za odmor s dragom osobom, obiteljski odmor ili za grupna druženja i teambuilding.

Za potpunu relaksaciju i wellness, odmorite se na bazenu, u finskoj sauni ili turskoj kupelji. Dodatni zabavni sadržaj uključuje igraonicu za djecu, a za one malo starije salon zabave s bilijarom, pikadom i PlayStationom.

Turistički kompleks "Ski Kraljica" idealan je ako ne volite veliku gužvu, a pružit će vam sve na jednom mjestu potrebno za odmor i kvalitetno provedeno vrijeme na planini.

Odlične staze za skijaše i snowboardere, komforni apartmani, caffe bar na ski stazi i nadaleko poznati restoran "Kupreška kuća", Wellness centar i sadržaji za djecu, dovoljni su razlozi da posjetite turistički kompleks "Ski Kraljica".

Pored primamljivih sadržaja tu su i isto tako primamljive cijene ski karata. Dnevna karta za period od 9 do 16 sati je 25 KM(vrijedi i za noćno skijanje), poludnevna karta od 13 do 16 sati je 20 KM, a karta za noćno skijanje je 15 KM.

Za više informacija o sadržaju i cijenama za vaš idealan odmor, posjetite web stranicu www.skikraljica.ba