Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ove roditelje od ovog malog na 12. slici...Kad poslije pobije pola srednje skole ,bice ne znam zasto je to uradio uvijek je bio fin ,povucen...Prave od dijece psihopate.
Ovaj mali redneck iz Kentuckija ce bit onaj najgori americki konzervativni glupan.
Kao da zive na dvije razlicite planete. Jedni imaju u izobolju, a drugi nemaju ni ono najosnovnije.
halo ba preko 80 % ljudi u Mexiku zivi u siromastvu ....80% eeeeee baaaa ...populacija Mexika preko 120mill eeee baaa Za one sto nemaju bas neki uvid sta znaci biti siromasan je kad nemas bas svaki dan sta da jedes, a kamoli sta drugo...
Ovo je sve najbljutavija propaganda, a James Mollison je odvratna debilcina. Uporedjuje bogate americke porodice i brazilsku i africku sirotinju. Svrha ove izlozbe je da stvori iluziju superiornosti kod mutavih Amerikanaca jer ovakvi naslovi su previse depresivni - "U.S. Among Worst Countries For Child Poverty". Bolje da fotografisemo djecicu par bogatih njujorskih bankara i brazilske favele pa da se osjecamo super.
A gdje su ovi izetbegovic dodik i covic?
pazite sa huškanje po komentarim,lako možete svojoj djeci ovako nešto prirediti!Meni ste uništili san,ne dozvolite da se ponovi!
mislim da je ovo jedno cetvrti ili peti put da stavljate ovaj clanak, al bukvalno super je clanak nema sta al, ohladite malo
Ova sa 11-e, sto se tice morala, morala je!
ahahahahahhaa 😂😂😂
hjoooooj psihologa na klixu
kentacky novi brevik...ko da gledam.....na dobrom je putu,jos samo da ga djevojka ostavi sa jedno 19 godina ...pa da ima razlog da pocne rokati...
ovaj iz kentuckya ce uskoro uletiti u lokalnu skolu i napravit masakr
Neka Papa proda samo onaj zlatni šćap, pa će malom iz Rima kuću napraviti a ne krevet. Isto i arapski seici za onu tamo djecu.
Šta kažeš na ovo Sabite Selimoviću, konju vehabijski iz Beča? Neka od ove djece spavaju vani, nemaju ni 4 zida oko sebe a ti si svojoj kuravi Sabini zlatne gaćice kupovao. I opet derište bilo nezadovoljno i otišlo u ISIL da kolje i spolno opći sa genocidašima.
Bez imena, 4, Rim (James Mollison), slika 4. je najviše najebo. Doduše i ovaj Bilal na slici 5. ne zaostaje.
Joey ............on je najvise naebo.....roditelji debila prave od djeteta.........e to je tuzno ako mu imas pruziti sve.........odgajas ga krivo.........