Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo 3 zdrave djece,krov nad glavom,za pojesti,struju, pitku vodu,zdravlje tu i tamo par vjernih prijatelja...Dovoljno...ostalo je sve dobro došlo pride...
zdravlje je bogastvo
Mene samo mindza motivira. Mindza je moj saveznik. I kad sam u "njojzi" da prostis znam da nisam u cor sokaku. Made by Rockfeler
"Mnogi ljudi ne mogu shvatiti da nije toliko bitno koliko zarađujete, nego koliko uštedite" Najjaca daleko poslovica
""Možete živjeti udobno s manje novca nego što zarađujete""....Haj ti živi od plate 500 KM da vidim hoćes li manje trošiti nego što ti je potrebno?
Ja bi ovim što pišu ove teorije dao kao u nas ovdje 10 sati rada dnevno, osim nedjelje i 400 KM plate,pa da žive i rade godinu dana tako, pa da vidimo i čujemo koje će onda teorije napisati o bogatstvu?!
Ja nemam prihode al nemam ni rashode
Bogati smo ako imamo zdravlje, za osnovne racunice i dobre drugove tacka. ne komplikujte sa romanina
https://youtu.be/caUaovQRiJc
Zdrav sam i to je najbitnije.
Bogat si ako bankomat ne okrene glavu od tebe kada prođeš pored njega.
sta je ovo zmajcek????
nula od sedam
Kad mislim o tebi puna mi je casa dotukla me treznog tuzna prica nasa ne proklinjem tebe bila si mi draga napusti nas ljubav, nestade bez traga!!!
ĆORSOKAKU na engleskom DIDN'T STREET
HAHAHAHAHAHA LEGENDA JE
Pravo bogatstvo je imati mir s Bogom .Sve ostalo nagriza i rastvara hrdja.
Za mene je Rihanna Boginja.
@triplekonj, toliko o onoj tvojoj teoriji od prije pet dana da su izbori dogovoreni, i da je Trump samo doveden kako bi pomogao Hillary da ona dobije izbore. Divimo se tovjoj pronicljivosti i velikom "poznavanju" američke politike..
ja nemam pola od ovog, nisam bogat. to je olakšanje, pomislio sam da živim u iluziji da sam sirotinja