lifestyle
0

Scarlett Johansson: "Monogamija je neprirodna!"

Sarajevo-x.com
Najseksi žena na svijetu Scarlett Johansson izjavila da je sretna u vezi sa hollywoodskim ljepotanom i partnerom u filmu "Black Dahlia" Joshom Hartnettom, iako monogamija ne odgovara njenom instinktu.

"Josh je vrlo slatka i dobra osoba. Jako sam sretna. Uprkos mišljenju drugih, ja nisam promiskuitetna." -izjavila je 21-godišnja glumica u intervjuu za novembarsko izdanje magazina Allure.

"Čini se kako postoji pogrešno mišljenje javnosti da sam ja spremna na seks sa svakom dostupnom osobom. Ja jesam otvorena u pogledu seksa, ali kada sam u vezi onda sam u vezi samo sa tom osobom.

[SLIKA]3[/SLIKA]

Uprkos ovakvim izjavama mlada glumica, koja je briljirala u flimovima "Lost in Translation" i "Match Point", i dalje tvrdi kako monogamija nije u prirodi čovjeka.

"Vjerujem da smo mi u najprostijem obliku životinje, te se razmnožavamo prema instinktu. Ipak, kada sam u vezi jako se trudim da ta veza uspije u smislu moje vjernosti."

[SLIKA]2[/SLIKA]

Johanssonova je imala još jedno priznanje.

"Testiram se na HIV dva puta godišnje, ipak se moram ponašati kao zrela i odgovorna osoba. Odvratno je kada ljudi izbjegavaju testove za seksualno prenosive bolesti. To je zaista neodgovorno."