Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedni vicu Sarajevo puno papaka, drugi vicu to isto, misleći na one prve. Sarajevo je izgleda puno samoproglašene "cool raje", koja je sebi dala za pravo da sudi ko je primitivan, ko je papak, ko je ovakav i ko onakav. A to je, dragi moji, odlika provincijalizma i "small-town-mentaliteta" aka papanluka. Zato... Don't!
Sve kontrolise SDA, ako nije neko clan i radi nesto 'pederski' bit ce likvidiran. @Missing communist regime
Ko se da kontrolisati njega i treba kontrolisati politika, u Sarajevu tesko da ce ikada biti toliko jaka kao po ruralnim mjestima i dijaspori kojih je nazalost dosta. Odlican i poucan tekst za one kojima je kladionica najposjecenije mjesto
"Sarajlije i Sarajke pak ne pristaju ni na šta bez borbe" Pristaju samo na kratkotrajne probleme u vodosnabdijevanju, restrikcije struje, na 16 vlada, kantonalnih i federalnih, sto hiljada ministara i ministarstava, na dozivotnu vladavinu dinastije Izetbegovic, pse lutalice, vehabije, pljackase i revolverase, zatvorene muzeje, istocno i zapadno Sarajevo, i jos par sitnica, ali ni na sta bez borbe.
Bravo, odavno bolji komentar nisam procitao :)
BiH metropola! P.S.: dobijamo oko 20 miliona ? za izgradnju zgrade ARS AEVI, a sutra je potpisivanje ugovora za gradnju BUROJ OZONA! Danas je na racun u BBI Banci leglo 983 miliona ?. Pratite Klix i druge medije sutra od podne!
čega 980
metropola?????????? hahahaha decko ti si budala.kakva bolan metropola koja nema vode,sarajevo ima jedva 500 000 stanovnika,o kakvoj ti to metropoli pricas??????
Još kada bi se ovaj grad nekako mogao riješiti ljudi koji u posljednje vrijeme nemilosrdno serviraju primitivizam, možda nekad ali.......
Nismo mi za umjenosti. Mi smo samo za toljage.
Bosna i Hercegovina i njen glavni grad je naš ponos, naša ljubav. Reći za Sarajevo, to mogu samo njegovi neprijatelji koji su šljegli sa brda jer je prestao rat...oni nisu sišli nego šljegli i oni još tuknu na smrad a ne Sarajevo!
...pošto kilo patetike?
Nosi kae nosi i sve rukama odmahuje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...pretežno sirovo.
Ako je umjetnost nositi kiturinu kroz po čaršije onda smo mi svi sirovine da valja...