Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lavish, priznaj da si one balone zavezao silkom za nogu i ofira te municija za heftaricu sa slike 2 :D i za desert ti je neko podvalio pola teniske loptice sa malinom :D i ruzan si povrh svega
on je postigao svoj cilj, a to je da retardirani mediji prezentiraju njegov mentalni poremećaj širim narodnim masama, jer u protivnom, rijetko ko bi i čuo za njega.
@sandz ustvari mi je to palo na pamet nista na ovim slikama ne dokazuje nista :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bijednik! "Some people are so poor, all they have is money!" Pametnom dosta.
moze on kad mu je babo dobar s Bakirom :)
William, Ja se evo jos trzam sa ZX Spectrum :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHAHAHHA koja kraljina
ono je mineralna voda ne sapanjac haha
lik je cool... isto naš Hatić, ima čoek para krava ne može pojest... pa šta... neka ima....kome je teško gledati, nek ne gleda i ne sluša... ko što bi reko onaj, koju poslugu porati
e jadan si da ne mozes biti jadniji, a i tvoji roditelji koji odgojise takvog kretena
ali svejedno bi volila da mu ga popusis za koji milion
klasicni cigan zlatni prste i zlatna hemiska i dvije hiljade paunda i odmah kurcenje a mozda je cak i na kreditima 😉
to ti krivo sto te ne mozes tako?
...i ko će drugi nego CIGAN ovako da se.re oko novca...sigurno ovo neće uraditi jedan šved, norvežanin,škot, amerikanac! samo cigani i ciganska sorta!
hahahahha pogledaj sta amerikanci objavljuju pa se onda javi!
Evokako je @itslavishbitch dobio batine https://instagram.com/p/xodwGWFeZD/?modal=true
I u imenu mu pare bo sve svoje haha
kad se fukara najede....
Samo da objasnimo ovom suftercicu sa klixa...........Ovo sto ti nazivas sampanjac, je ustvari svugdje u svijetu San Pallegrino (kisela voda). Prije nego sto postiras nesto, procitaj sta prave medije pisu. ovaj glupi indijac je u cuzi oko mjesec dana u California radi prodaje ukradenog telefona..............i nije imao $30,000 za bond.
joj dobro si vidim ja poznata mi etiketa, a baš sam tu vodu u italiji pio non stop! jao jao novinari :-D
Jao ma nema glavni je, hahahah kako je samo smjesan, meni ga malo i zao.
Ružan si. Garant i glup, lijen, gladan pažnje, dokon i ohol. Da mu ćaća zavrne donacije, što bi on išta zaradio, nesposoban. Skočio bi u onu šolju, nek je zlatna il' se izbo zlatnom olovkom. Nebitan, ali mediji danas svaku budalu mogu napuhati. To mu je i cilj. Hajd dečko naslikavaj se i dalje.
Sindrom male čune.
ma kokuz pravi, radi ko scenski radnik u " Maloj nevjesti"
U mene nena u hali ima flasu od kokakole, al ne kaci slike na instagram.