Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde da se malo ne pravimo naivni...sa koliko godina ste se igrali doktora i pacijenta :) ili sa koliko godina ste virili kroz kljucaonicu...a djeca na selu se sa 12-13 godina uveliko prase.....po meni veci je problem kad mame svoje djevojcice sa toliko godina skockaju ko neke sponzoruse pa ih posalju u grad da "izadju"...a sta ce djeca nego uletit u neka dobra kola...dakle mame malo vise strogoce nebi skodilo
@bolno realan...ma pusti svi smo mi pomalo dvolicni...:) a ovo sam se sa sjetom podsjetio svojih djecackih dana kad smo kao naravno mjesovita ekipa pravili kucice po drvecu ili u sumi ili satore u dnevnom boravku od plahti i stolica...:)))) a naravno znam sta je moja generacija sve radila a to su radile i generacija prije nas...a sad ove generacije su jos ludje,a nemogu im ni zamjeriti kad imaju toliko izbora......sto bi rakao zika u zikinoj dinastiji..."ovi mladi nista ne rade a dobro se hrane,a zenske na sve strane" :)))))))
Djecu ne treba učiti o sexu ...nisu djeca za sexa...to samo pedofili rade Djeca kad odrastu, shvate da djecu ne donosi roda,nego ševa!
Umijesto da roditelji razgovaraju sa svojom dijecom, pustaju da to obavi internet, prijatelji ili neko treci. Roditelji su ti koji treba da budu najbolji prijatelji svojoj djeci.Nema nista lose da se objasne neke stvari, kako muskoj tako i zenskoj.
okice,jesi ti ovo meni dala minuse?...naso sam se uvrijedjen! zato cu ti postaviti jedno pitanje ...reci mi sta bi ti savjetovala ove cure? http://www.kurir-info.rs/izmaklo-kontroli-seks-dve-devojcice-na-klupi-u-beogradu-clanak-837661
Sramotno je sto ste nasli sliku djevojcice od 10 ili 12 godina.To je van svake pameti.
ne znam sto sam primitivan, objasni molim te ja sam rekao za sliku, a sto se tice obrazovanja nuzno je samo to obrazoavanje mora biti takvo da ih obrazuju sistemi koji nece napraviti od djece seksualne ovisnike sa 15 godina.
sta treba,da ih orabzujemo pa da se jebu medjusobno sa 12 godina kao u Hrvatskoj?kad udju u brak naucice