Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čmarelica.
Gluplji kolac odavno ne probah...Samo za snobove...Bolje pojesti domacu sutliju, puding, profiterol...Da ne spominjem kraljicu torti, Havanu...
Saher torta je definitivno smeće, ali sve što si ti pobrojao je još veće smeće (samo što je jeftinije). Ako ćemo pričati o kvalitetnim kolačima - srneća leđa, medovik, žarbo kocke (ali domaće) i sl.
Ako vam je ovo smeće, onda je i taj slastičar koji je tortu napravio također smeće. Nađite nekog tko zna dobro napraviti ovu tortu.
meni ova torta nistq specijalno, mnogo je bolja klasicna coko torta nego ova
Ljudi stoje u Becu u redu da kupe komad torte. Zato sto je cool, ali realno nista posebno, a vala ne znam ni da osim turista neko stvarno jede