Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam priliku da proputujem Novim Zelandom zbog posla. Radio sam tamo 8 mjeseci. I jeste raj. Nemate pojma kako su svi kulturni. Pogotovo kad dodjesh sa Balkana gdje iz pogleda prodavacice/prodavaca mozes da vidish kako joj je krivo shto si ushao da kupish neshto tu. lol Tamo, tamo te pitaju kako si, kako si proveo dan. Jel sve ok.. Jako prijatni ljudi, nema nasilja, prelijepa priroda. Ko ima mogucnosti, toplo preporucujem da obilazak.
Pricajte vi sta hocete,meni moja BOSNA najljepsa na svijetu ma kakva god da bila!
Hebes slike, dam je vidjet uzivo :((((
N.Zeland je Norveska juzne hemisfere. Nakon onako divlje, brutalne Australije dalje juzno naidjes na raj u cosku svijeta.
hm, nema dovoljno balkanaca u blizini?
Prelijepo. Skoro da sam sretan danas.
Kolkiko za kuću na trećoj slici? Jel se kombi prodaje pod nekretnina ili? :) ... Lijepo brate, da mi je otić' pa mlađan 'mrijet :)
sve sto je nedostizno je naljepse i najpozeljnije
Ljepota danas na džumi :)) "O vjernici, kada se u petak na molitvu pozovete, kupoprodaju ostavite i pođite da molitvu obavite; to vam je bolje, neka znate! A kad se molitva obavi, onda se po zemlji raziđite i Allahovu blagodat tražite i Allaha mnogo spominjite, da biste postigli što želite" (El-Džumu'a 9. i 10.)