Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali bi i mi postaviti web kamere na izgradnji koridora Vc pa da tamo za jedno 400-500 godina, kad se to zavrsi, mozemo pogledati kako je to kod nas napredovalo. Vidjelo bi se tu dostignuce nase tehnologije, rada i uspjeha, a to bi bio i svojevrstan prikaz istorije jer bi se tu vidjeli razni politicari koji su tokom tih vijekova izgradnje rezali vrpce svakih 5-6 kilometara.
Neki je zidov zaradio na ovom. 100%. Srusi pa da pravimo novi wtc. Kakav bin laden i avganistan. Skrsi svu municiju u neprohodne planine da mogu pokrenuti proizvodnju nove u usa. Plus opkoli iran. Plus gasovodi kroz avganistan.
hej dijasporac i ja isto uradio. znachi nisam jedini. ma ko im j m
O__d__j__e__b__i u skokovima. Ne citaj ako te ne zanima.
P.S. Nadam se da si shvatio ironiju? \"KO BRATA\", ali ne po tvojoj buducoj vjeri. Meni njena nije smetala, a vama je i \"tvoja\", odnosno moja (a nekad nasa) jeste. Postade ti ko Sejdo Komsic, veci musliman i od nje i njenih. Samo je pitanje dana kada ce te njeni osunetiti i dole, a medju usima odavno vec jesu. Adano ahahahahahahah Al\' hajde, kazes s vukovima se mora zavijati, pa kud svi ... tuda i ti, jel\' tako? Smatras da je tvoje ponasanje sad \"normalno\" u toj sredini (sto je najgore i jeste za Bosnje koje su mene kao mr skog k ja fira i prislile da odem van NAKON rata, sjecas se?), ali ja ko biva \"ne razumijem\". Ha ja ba! Ko ne bi stavio ruku na tudje da moze, zavlacio i lagao u facu godinama? Ma \"normala\" ba! Sad stavi ruku izmedju nogu na ono sto ces skratiti. S kim si takav si i dijelite i sudbinu. Odabrao si, zivi s tim! Eto, uzivajte jedni u drugima. Bez mene. I bez mojih para! ZBOGOM!
a jbo ti m.a.t.e.r kako ti nije mrsko\'??
OVO JE ZA ONOG ZA KOJEG ZNAM DA CITA HE HE HE OSTAVLjAM MU PORUKU OVDJE, JER SAM PRESELIO, PROMIJENIO BROJ, E-MAIL I OSTALE KONTAKTE ZA KOJE JE TA OSOBA ZNALA, PA NE MOZE VISE DOCI DO MENE HE HE HE HE HE Razbu promijenio sam broj :D Nema vise ni eura od mene. Svoj dio dupleksa prodajem familiji Kosovara. Ah da, njih si vec upoznao hahaha Kako ti ono rece meni pred...ma znas na sta mislim ;-)... ma samo udri brigu na veselje, ha ja ba! Eeeee MOZDA te sad jedino klaidonica moze izvaditi iz.....al\' nece ono sto je moje, koje ja nisam prokockao za razliku tebe! I jos nesto, ako mislis ovamo, plati si hotel. Ja, tvoj razbu, od dijasporca postao sam stranac kojeg treba odrati. Ocekuj isto. Ima samo jedna razlika. Ja uzeo drzavljanstvo, cisti papiri, nemam ni parking kazne, govorim jezik, radim, a ti imas i kuci dosije ko telefonski imenik. Mogu im ja to prevesti, NIJE MI TESKO (sjecas se?) ;-) Pa ti samo dodji razbu... docekacu te \"KO BRATA! hahahahaha
EVO U NAJKRACIM CRTAMA ZA LIJENE MINDERPUZE KOJE SU LIJENE DA CITAJU OVAKO STVARI STOJE: 1) SVOJIM PONASANJEM OTJERALI STE SVIJU OD SEBE 2) NECE VAM VISE NIKO SLATI NI PARE, NI POMOC 3) OGRADICE VAS DA NI NE DOLZITE NA ZAPAD GDJE VAS NE ZELE Ne morate ni ovu najkracu verziju procitati. Odavno su vas procitali, ali to je vec vas problem.
EVO U NAJKRACIM CRTAMA ZA LIJENE MINDERPUZE KOJE SU LIJENE DA CITAJU (nije ovo rezultat sa kladionice, ha ja ba!) OVAKO STVARI STOJE: 1) SVOJIM PONASANJEM OTJERALI STE SVIJU OD SEBE 2) NECE VAM VISE NIKO SLATI NI PARE, NI POMOC 3) OGRADICE VAS DA NI NE DOLZITE NA ZAPAD GDJE VAS NE ZELE Sada cete vi to sebi laHgano rastumaciti tako da zadrzite sebe u svojoj samokreiranoj realnosti po kojoj ste vi bez mane i greske, a svi vas m rz e samo zato sto ste vi muslimani. Slijedi prica o tome kako ste z rtv e jedanest genocida, kako treba za to traziti odstetu i da vas cijeli svijet izdrzava, popravi vam sve, te vam jos salje pare da begovi ne bi radili, jer to je za kmetove,glupe k ja fire, koje cete vremenom sve preveslati da predju na vasu vjeru. Postace Bosnjaci ili ce otici i ostaviti vam sve, ali nastaviti dolaziti i trositi pare, ili jos bolje, ne dolaziti nego samo slati pare. Svi na planeti ce postati muslici kada shvate da ste najpametniji i na jedinom pravom putu.
OVAKO STVARI STOJE: 1) SVOJIM PONASANJEM OTJERALI STE SVIJU OD SEBE 2) NECE VAM VISE NIKO SLATI NI PARE, NI POMOC 3) OGRADICE VAS (vidi most koji Hrvatska gradi uz 75% financiranja EU da vam izmakne ucjenu presijecanjem terirorije i ustupke vezane za Luku Ploce, na kojoj koristite dok i infrastrukturu bez placanja vec dvadeset godina!) ZA POCETAK VIZAMA (sengenskim) DA NI NE DOLZITE NA ZAPAD GDJE VAS NE ZELE (a sve se glasnije sapuce i od pravom zidu oko 24% i spominje tzv. kiparska/ciparska solucija, te, imajuci u vidu da jedna Grcka, koja je u dugovima do za vrat, uz ulaganje EU u takvoj situaciji upravo sada gradi zid prema Turskoj, vasoj majci, jeli...?, trebali bi se malo upitati da li je to samo glasina medju EU diplomatama!)
MINDERPUZE EVO VAM OVO GORE IZNESENO UKRATKO! LIJENCUGE.CITAJTE SAMO ONO STO JE NAPISANO VELIKIM SLOVIMA , jer vas obrazlozenje i cinjenice ionako ne zanimaju; imate vi svoju samokreiranu vlastitu realnost, jedinu u koju hocete da vjerujete, a cinjenice necete svakako da cujete! OVAKO STVARI STOJE: 1) SVOJIM PONASANJEM OTJERALI STE SVIJU OD SEBE, nece ni da cuju za vas koliko ste se cijelom svijetu popeli sa kukanjem, neulaganjem svog truda i rada i zahtijevanjem i ocekivanjem svega od drugih, te moraliziranjem, dok ste vi \"bezgijesni\". 2) NECE VAM VISE NIKO SLATI NI PARE, NI POMOC jer i to treba zasluziti, a ne radi se to tako da se slave tudji porazi masuci turskim zastavama slaveci Cace i Mevlide, dok od onih koje napadate i vrijedjate ZAHTIJEVATE (vidi ti, molim te!, s kojim to pravom!? pogledajte druge zemlje nakon svjetskog rata, neki dobise reparacije, neki ih, kao Njemacka davali drugima 60 godina, a svi se SAMI izgradise! vi zahtijevate o sviju, samo ne od sebe!)
Kako su samo gadljivi ovi primitivci, kriminalci i neradnici iz Bosnjacke Dza ma hi rije! Raditi sami NECE, pomoci drugome NECE, ali zato HOCE godinama odugovlaciti, druge zavlaciti, varati, lagati, krasti na svakom koraku na sto nacina,a sve to dok im se sve oko njih, kompletna drzava! doslovno RASPADA, dok im krovovi (ALOOOO KROVOVI!!!) padaju na glavu, a njima i nakon toga ne pada na pamet da nesto urade. Cista je sreca da djeca nisu zimus poginula na treningu na Skenderiji, ali i da jesu, nije sebicnu, pokvarenu, neradnicku, kriminalnu, nepismenu stoku briga za bilo ciji zivot osim svojeg, pa cak ih ni za svoj nije briga ako podrazumjeva rad, disciplinu i da budu LJUDI SA OBRAZOM jedni prema drugima. Ma c r k n i t e i izgorite lijeni kriminalci, svi su vise digli ruke od vas. Kad prestanete supljirati, lagati, varati i krasti,a pocnete RADITI i MIJENJATI lopove na vlasti, mozda si nesto sami i napravite. I to cete SEBI uraditi, a nikom drugom niste vise bitni!
ma nidje veze
Koji kontrast naspram Bosnjiakistanaca! Eto vam primjera kako se radi, odrzava, popravlja i gradi novo. Lijeni kriminalci iz Sadakistana nece ni sebi da ociste snijeg pred kucom, ni da gase pozar, ni da poprave tzv. \"glavni grad\" 17 godina nakon rata, ukratko, nece nista sami da urade ZA SEBE, ali to ih ne sprijecava da ZAHTIJEVAJU, sa nekakvim samododijeljenim \"pravom\", da im svi drugi daju sve,sta god da zatraze, i jos da rade za njih, a treba im uz to jos slati i pare. Najbolje je da ne dolazimo, nego da vam ostavimo sve sto imamo kuci i ne vracamo se odavde, ni ne dolazimo, nego im saljemo pare i sve sto im jos padne na pamet! Nama je lako jer...(imaju sto razloga sto je svima drugima lako), a NJIMA JE TEEEESKO, NAJTEZE, NE RAZUMIJEMO MI jer...(ovdje ide jos sto izgovora). Ne da se necemo odreci svoje imovine, nego necemo vise slati ni pare ni bil sta.Lopovi, zemlja vam gori, a vi se jos zaeebavate umjesto da gasite pozare. Jos kukate sto vam drugi ne gase!
A Barak si u WH pjeva \"ajmo ih rušit\" xD
svaka cast ismijah se ali je to nazalost sve istina sto ti rece