Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono postavis jedan kraj na Bistriku, drugi na Vratniku i treci na Vijecnicu i gravitiras 10 metara iznad Miljacke. Boli te briga za sve.
Labavo ovo nesto bgm , hah ma nema sanse
U ovome definitivno nema sexa :P
Kako se izlazi iz ovog, ljestve? 😃
"Ipak, kad je u pitanju sigurno korištenje, ne preporučuje se postavljanje šatora na visinu iznad 1,2 metra, jer, kako proizvođači kažu, "gravitacija zna biti zeznuta". " Sta ce onda ovom na zadnjoj slici konopci jer djeluje da je visok oko 1,80 m sto znaci da bez problema moze "dofatit" sator, ili je sator postavljen na visini vecoj od 1,2m
a šta kad mor'o čoek izać u po noći pišat ? pa gruh dole u hendek..
nije loše, barem nema svakakvih malih gadova koji se uvuku u šator
jel me netko tražio?
oooo Joka pa gdje si? :P
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
-Kad te život satera u ćošak ti razapni šator i pravi se lud!
Ma bjezi, ne mozes se pojeebat na ovom ko covjek a da ne pogines i ti i jadno zensko s tobom..
jes, sve zavisi od rektuma
Koje preseravanje