Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjak sam,musliman,iz Sarajeva,iako su Srbi većina u Trebinju,moram priznati da imaju najljepši grad u Bosni i Hercegovini,a vjerujte,tamo ljudi teško žive...
Cuj od '93 Arslanagica most se zove Perovica most? WTF?
Most nikada nije potopljen. Nego je prije nego sto se brana pocela da pravi rastavljen na dijelove i stajao 4-5 god na nekoj livadi. Mnogi su htjeli da kupe taj mosta ali nisu dali. I onda je kamen po kamen prebacen camcima nizvodno 10-ak kilometara i sastavljen. Svaki kamen imao je svoj broj kada je rastavljen, to se moze i dan danas vidjeti, i opet po tim brojevima sastavljen. Ime je promjenio za vrijeme rata, na incijativu Bozidara Vucurevica. Zaboravih reci da je most '45 godine ostecen, urusena je kapija koja je stajala na sredini mosta gdje se placala putarina. Danas most spaja naselja Police i Gradina. Napravljeno je jedno od najljepih setalista uz obje strane Trebisnjice koje spaja taj most. Tako da taj most je bolje sto je prebacen nego da je potopljen, kao npr. zeljeznicki most koji se vidi kada se radi remont brane. Taj most je htio Kusturica da kupi, ali Trebinjci nisu dali. Taj most ce biti prebacen kao i Perovica nizvodno da spaja opet setalista. Dodjite da vidite. ;)
E cuj Arslanagici se prije prezivali Perovici.. I ovo da cujem, iz pouzdanih izvora ti mogu reci.. Da nije tacno i da LAZES ! Ovih bajkama nikad kraja.. Jos ce biti sljedece, Dzamija Kralja Fahda dobice ime Dzamija Cara Lazara ?! WTF
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa super. :) Mozda si i sa mnom rod. :)
Lijep grad. Nisam nikad prije gledao slike iz Trebinja. Volio bih ga posjetit. Uvijek me je privlacila Hercegovina.
Republika Srpska ce biti Srbija i to uskorooooooooooooooooo Spremite se spremite cetnici
Silnih će vrba da bude.
Evo vam jedan i jedini dokaz zasto nasa lepa RS opsataje http://tinyurl.com/tajo21
A ti idi u LEPU ...
Najljepse mjesti u bih, sa najgorim mentalitetom u svijetu.
nisi ti bio u sarajevu :D
Druze, tamo sam rodjen i zivio do rata... Na znam kako je sada, vjerujem da nije kako je prije bilo, ali Trebinjci su posebni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Oj Trebinje Trebinje! Kad me vidiš JEBI ME!
Odjebite smrdljive balije od srpskog Trebinja!!! Eto vam vaših 24% BiH, yebite mater svoju smrdljivu tamo!!!
U pravu si, nemamo mi šta raditi u vukojebinama.
U pravu si, nemamo mi šta raditi u vukojebinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo Trebinje ...
Хоће мала а је нећу прекосутра у Билећу по гранама пало иње морам хитно у Требиње
piši brate latinicom da te cijeli svijet razumije, a ne ovako slomim oči dok pročitam :-p
U bileći o Spasovu danu, biće p.i.č.k.e orlu i gavranu...