Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sačuvajte barem metar da ga i ja nekad u životu vidim...
"Preživio je duže od 2.200 godina"... kod nas setaliste u Ferhadiji nemoze ni dvije godine izdrzati da se ne "urusi" a do sada nas je kostalo ko Kineski zid..+/- koja stoja maraka :)
hoce srbi da ga ruse, kazu to je drevna srpska zemlja
I Bosnjackom narodu je prijetilo unistenje, pa ga je izbavio allarahmetile Alija. Koji je bosnjackom narodu ostavio sina Bakira da nas vodi kroz sve borbe. Allah ih nagradio.
jos malo pa ga necemo moci gledat iz svemira
ko i svugdje u svjetu... nesto postoji hiljadama godina i dodju komunisti i sve pokvare...
Dok babo iz Pekinga ne drekne:"Svi po kamen i..vracaj!" Za petnaet minuta zid bi bio obnovljen.
Ttrebaju u svaku prijestolnicu odnijet po metar ovog zida i neka uzmu na obavezu da ga cuvaju. Svako neka se brine o svom metru i citav ce biti sacuvan samo iz vise dijelova ko nasa drzava ;)
Jasta,kao sto su kod nas unisteni mnogi stari gradovi,narod odnosio kamen malo pomalo...
Made in China
zaboli me KITA za kineski zid aj zdravo