Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
devetka poprilicno dobra. Ostalo dosta amaterski. Osjeti se nestrpljenje u kompoziciji i nedostatak kreativnosti. Predlazem ti da prije nego pritisnes dugme i uslikas da razmislis sta slikas i sta hoces time da kazes.
hvala, komentar \"...samo da je starce još okupat za malo bolju opremu !!! \" to malo teze :)
Pošto sam dobro upućen i znam da nije prošlo puno vremena od \"mrsko mi\" do ovog što gledamo, uvjeren sam da je budučnost pred tobom. ...samo da je starce još okupat za malo bolju opremu !!!
sedmica je fantasticna...
predivno.. redovito pratim sekciju fotografija citatelja, ali nisam prije komentirala,. Nakon gledanja ovih fotografija, morala sam. Zaist dugo nisam vidjela slike koje su me tako lijepo napravile da se osjecam.
Pa poslao sam 10 fotografija 10-eta je bila panorama Travnika u zimu ali iz nekog razloga nije objavljena :)
lijepo je biti samouvjeren ali nisi ti jos ni blizu prelazu u profesionalce, fotke definitivno nisu lose, ali imas jos mnogo da ucis neke so doimaju vise manje kao snapshots mozda jedina na kojoj si se malo zamislio oko kadriranja je br.6 i horizont drzi horizontalno!!!! :)) pozz i puno uspjeha u daljem radu
samo klikći! svaka čast! ubuduće si mog\'o pored pirode još i koju travničanku uslikati;)
prosle godine bilo nesto kao paragliding week dosli neki momci iz francuske pa smo se spustali sa bukovice prema skoli dolac na lasvi
gdje si ovo paragliding?
Super slike. Samo nastavi!
Hvala na komentarima i savjetima :)
Extra slikica Pinjo,svaka cast!!!
ma slike su ti fantastične, ne brini prije ili kasnije neko će primjetiti tvoj talenat ;)
najs:-)