Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je idealno fino dovedem svalerku zakupim sat i uzivaj
Bitch please....Imamo mi čak ustanovu za to-Parlament BiH. Naši političari drijemaju, fejsaju, jedu i piju i sve to mi placamo.
Zamisli koji belaj bude kad prespavaš a nemaš dovoljno para :-)
Ja ovo sve obavim dok sam na poslu😎
Za 14 dolara mozes naci jednodnevni smjestaj u hostelu...
Mozes ali u cevljanovicima cobane zatucani. U madridu je parking skuplji po satu od tvoje dnevnice.
jesi ti debil pravi... ljudi bi nekad 100 dolara dali za sat mira... al sta ti znas kad ti je uvijek tisina jer si po citav dan za kompjuterom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otvoren...Nekoliko mjeseci ...paaa zatvoreeeen.
A moRe li se dovesti treba na 15-tak minuta?
... dostupne za najam hahaha 'bem ti najam :)))
haha proljece i tako to :))) i ja sam u ritmu romske muzike uvijek, zahvaljujem na ,,Andjelu cuvaru,, i kralju naravno :* Ili recimo ,,Jesen u mom sokaku....lisce pada na sve strane....:))) eto, i ja razmisljam o jeseni i tako to :)))
Negdje ti se izgubio komentar, ali ja cu ipak ovdje odgovoriti da je jedna noc u Decembru bila pozitivna, dok je plava zena i topla zima otisla u zaborav. Zato Kico ne prezali zenu crne kose cekajuci da se vrati, ali, posto je tamo negdje proljece moram da pomenem djevojku sa zelenih polja :))) Posto je sve u stilu tugaljivog sentisa najbolje je da zavrsimo sa jednom ,,jetrenom,. pa kaze ,,Ovamo Cigani,, haha Puno pozdrava preko devet gora i devet mora, uzivaj u vikendu.
Trea tu kurve dovest,najbolje da svijet guzi...
Dobra i korisna stvar a nije velika investicija.
Iznajmiti bar 2/3 naših bezbrojnih parlamenata i vlada ARapima da malo prilegnu kad obilaze centar ćaršije ! ili kad se dobro naduldure da malo prilegnu ! A u arapskim novinama NASLOVNICE kako ih džabe pazimo !
nije ovo lose za turiste, stvarno nekad znaju zaboliti nogice. i kad imas ovako mjesto gdje ces se plahnuti, nije lose.
bice jjebacine za jeftine pare !
@UnglaublicheFakten zivi zdravo i veselo bez velikih opterecenja !
@UnglaublicheFakten ko o cemu Dzasmin o lovi, mislila sam da mi glava nije opterecena glupostima kao sto je nacionalizam, religija, mrznjom, da radim ono sto volim i da se ne dam ugurati u necije norme......ako to tvoj mozgic moze da shvati uopste !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ona Brazilka radi "netalentovane" tetovaže,Madridjani imaju kahvane za spavanje,krvati drže moralne pridike,lijepo se više ne mrem snaći u ovoj tranziciji,globalizaciji I ostalim sistematizacijama,braćo moja mila....
@ljiljanzIatni92 odvadi malo....Jedno eight...
Previše nakrcano unutra. Sigurno smrdi od gasova iz guzice i hrkanje....
@LijepiHuso ahahahaahahahahahahahaha