Iako nema puno snijega
0
Turisti uživaju u čarolijama Vlašića
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasic je dobio ime po Vlasima (danasnji Servi-sluge) koji su tu naseljavani da cuvaju ovce za vrijeme Osmanlija a porijeklo im je iz rumunske pokrajine Vlaska
ljudi dosli da se skijaju a ne da ispijaju kafe. vlasic je divlja planina, ali ne zbog zivotinja i klime nego zbog divlje gradnje
drago mi je da vlašić poznajem iz boljih vremena a ovo sad je smješno porediti sa svjetskim skijalištima koja su daleko ispred vlašića u koji nije uloženo ni marke spram individualni ulaganja koja su premašila sve mogučnosti NAŽALOST\"
Zamislite cigane s trubama kako sviraju na skijalistima Insbruka ili Kicbila.I U austriji ima cigana ali ovako nesto nemogu ni pomisliti da urade.Vlasic radi svog ugleda treba cigane uputiti prema Sabcu i platiti im karte.
ocito niko od vas chobana nije bio ni na jednom europskom skijalistu cim tako govorite za Vlasic hahah Vlasic je super i mozda daleko ispred nekih \"europskih\" skijalista a za ostalim boljim europskim skijalistima uopste ne zaostaje Sad cu ja u Pahuljicu :)
bio za vikend pun vlasic ekstra ! malo je usluga u kaficima zakazala ne mogu se nositi sa toliko ljudi.. u vlasickoj kuci ne mozes na red za caj doci .. valjda gazda nece da zaposli jos kojeg konobara bar kad je nova godina ! puno hrvata i slovenaca..
vlasic i bh-a skijalista su \"brdashca\" na spram evropskih skijalista pa i americkih pogotovo onih na zapadnoj strani poput aspena,park city-a,whistlera u kanadi itd
Da,ali na evropskim skijalistima nema srbijanskih cigana da vas dave sa svojom tkzv.muzikom......puh.....sramota jedna.....jes nam se kultura srozala,ako smo je ikako i imali......
Ovaj Vlasic treba unistit podzemnom detonacijom i karpetingom. Ili ga preseliti iznad Sarajeva, gdje je elita, ovo ono :) Mi koji nemamo repalica, ostajemo u kucama.
Stara propalio sam Vlasic
*atraktivnog dočeka nove 2011* omg! nije cak ni bilo zajednickog odbrojavanja!
nicija nije do zore ............. a vasa se pocela gasiti gasenjem JNA.
@BG Natakare se svi oni gore... ali opet dodju do Šehera, nece silovati medjede navece... ;)
Pravi cirkus!
Jahorina je druga Srbija sve c.e.t.n.i.k. do c.e.t.n.i.k.a. pola BG-a je ovde!