Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put treba napravit ako će neko zaštiti prostor. Inače će se sve pretvoriti u smetljište kad svaka jalija bude izlazila. Definitivno jedno od najljepših izletišta.
Kako doci iz Sarajeva do jezera?
put treba sanirati? .... nema se para...... mi imamo uvijek odgovor na tako nesto....
ova prva slika ko ove nase sa baščaršije sto znaju pozirat
Kako bi neka država znala ovo prirodno bogatstvo lijepo urediti i iskoristiti, država kojoj je u interesu. Al' BiH Vlasti nemaju interesa ni za šta, osim svog ličnog interesa.
Lijepa nas neiskoristena bogatstva, o njima bi se moglo do sutra pisati imamo sve i svasta. Ali ko sto kazes nema interesa. Ustvarii da je sta prodati tu smo prvi a kad treba nesto promovisati onda nas nema nigdje.
MOM MEHI OTISILI AMORTIZERI NA MERCEDESU DOK ME DOĆERO OVDJE,JER JE PUT ŠUMSKI,I KONJ KAD IDE PJEHE POLOMI KOPITA NA PUTU <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)