Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daj da rasprodamo dok se jos moze pa da se uhvatimo noge ! i onako znamo samo prodavat, jal sebe jal imovinu.
Znamo mi, samo valja ustati...
ja konto on o pravom zlatu govori :D
AJDE NE SERI JOŠ JEDAN SERONJO U NIZU
Tim pazi da i ti ne sjednes na nesto .....puno toga naš narod ne shvata
Od kad je Albanija bivsa drzava Jugoslavije?
Znaju, znaju...nego reci ti meni gdje je pjesmica? :)
Suti Bolan,cuce BAkir Izetbegovic za to
jebali vas i bakir i zlatko i dodik i covic i fahro i komsic. moze li vam ijedan komentar proci bez njihovog spominjanja. ne moze se do like-a drukcije ?
Velika stvar je ovdje dobiti lajk,pa je svima ego do neba kada ga dobiju,iako niko pojma nema o kome se radi,kako si inteligentan samo. Ne moze bez Bakira nikako,mi smo u njegovom vlastitom,provatnom toru 20 godina i ni o cemu ne smijemo da razgovaramo,a da njega ne spomenemo.Postovanja radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto su danas posebno nepismeni kljiksovci xD