Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste vise dosadni,svaku temu morate pretvoriti u nacionalisticke sukobe....muka mi je vise od vas!
Bam je u Iranu, glupani nepismeni... joj sto ste bruka, majko mila i draga.. najcitanija stranice BiH, pomozi mi Boze...
covjece stara je drzava kosovo. ove manastire sagradili su albancu a potom presli na islam. treba konzervirat ove manastire ili proklanjat.
Bam se nalazi u IraNu, a ne u IraKu....kada prepisujete barem lijepo prepisite...pozdrav
Samo jedna ispravka drevna tvrdjava i grad Bam nalaze se u Iranu, tacnije na jugo-istoku Irana.
Grad Jerusalem i njegovi zidovi - ubise ih oni divljaci muslimani
ALJbanac nemoj tako bogomolje nista nikom nisu krive bez razlike koje su i cije su to jest dal bila Dzamije,Crkve,Sinagoge itd,napominjem da sam bisnjak da nebi pomislio da sam pravoslavac pa branim manastire ne nisam ja sam Bosanac muslimanske vjeroispovjesti(Bosnjak),al samo kazem da bogomolje nikom nista nesmetaju.
Albanac glup si ko k...
srednjovjekovni manastir na Kosovu pustite nama na brigu, nema probljema