Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priroda je zaista najbolja terapija za svakog covjeka. Divne slike.
dodir sa prirodom i umjetnost opusta i umiruje, isto i pisanje. slike su lijepe, onako.
hobi je veoma bitna stvar za psihicki zdravlje jer najgora stvar koju covjek moze uraditi sebi da svaki dan poslije posla zavali se u kauc uz tv i internet ..ziva bolest
Tužiće ga udruženje fotografa BiH.
Patio je od depresije godinama (kao i vecina svedjana), i shvatio da majka priroda daje ono sto ni jedna tableta ne moze, a to je unutrasnji mir i to besplatno za razliku od tableta.
Pročitam naslov ko da sam pročitao sve al komentar mora biti
Tačno oči odmoriti na ovim fotkama.
Ovo je samo takav hobi za otklanjanje stresa.
Fotografija je extra stvar, samo skup sport :)
Koliko je lijepo, toliko je i strasno. :)
. OTKRIVENA DOKUMENTA: HRVATI PRODAVALI ISKOPANE OCI SRBA! Malo je hrvata koji su ovoga svesni... http://bit.ly/2faU5DU .
bice tu i djece..