Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja hercegovina
Fakat ljepota!
sve će to Ameri i MMF preuzeti ako budemo i dalje imali podaničku vlast
A po čemu prirodni fenomen?
vran je izmedzu jablanice i duvna ispod vrana planine nalazi se selo sovici odaklen je nas poznati fudbaler rodzen SENAD LULIC
Mujo, zmaš li ti, koliko je daleko New York od Sarajeva? Jok... 5.000 Km.. Ih ba, to neka vukojebina... P.S. Sad će pametni G CoNstanza, da me ispravi i napiše: E nije 5,000 Km nego....
kakva Vran planina, obicna pustinja bez drveta i sume.. ima milijardu ljepsih planina u Bosni
Jako poucan clanak ali hmm...gdje se ta planina nalazi..u Italiji,Republici Kosovo..Bosni? Izmedju kojih gradova je smjestena i da li imaju neka izletista koja bi vrijedilo posjetiti?
...jablanica - rama, pa dalje...mislim da tako ide...
Najveca racka Vran planine(tj.nadmorska visina!)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Chris Brown doso da vidi Vran planinu.
Čuo da su planinarke pravo zgodne. Imaju najbolje guz..ove. Dojadilo mu guz..iti fufe plastičarke iz kafića ali se zaj...bo kad je skontao da svaka ima dovoljno inteligencije da ne pada na nigga fore i priče o atomskim k...a.
Putovao bih negdje svaki dan,ali trenutna situacija ne dozvoljava.Bojim se da ce isto stanje odrzati narednih 20 godina :) Prelijepo mjesto.
Lijepa Srpska Bosna