Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo je sminka i za nazifa gljivu...
\"a bukirati se može minimalno jedna noć.\" Kako bukvalan prijevod, eto mi mislili minimalno mjesec iznajmljivanje apartmana..
sila nije Bogu mila,a ovo je i vise od toga.....
pa bolje da je cijena 35 milja nego da je milja pa da moze i neki od ovih bosnjonija odsjest brisati sline o zavjese zbog toga jest takva cijena da zbog ovih sto polemisu bil odsjeli ne bi li odsjeli
koliko para toliko muzike.............i ja bih odsjeo u ovom apartmanu da mogu što da ne
Ovo je odgovor na stanje u Japanu proteklih dana! daaaaaaaaj još! daaaaaaaaj još,još,još! buuum! tras! paffff! i.... dotooovoooo! mikro roboti koji savršeno sviraju violine, melodije za mobitele koje povećavaju grudi, kockaste lubenice.... e moji Japanci!!!!!!
SEREM SE TIM BAGRATASIMA U SESIRE KOJE CE KASNIJE STAVITI NA GLAVU I POLIZATI SVE TO.SVI KOJI BORAVE PO OVAKVIM HOTELIMA I PLACAJU HOTELE OVAKVOG TIPA SU NULE OD LJUDI KOJI SAMO KORISTE HILJADE ROBOVA DOK DJECA TOG NJIHOVOG ROBLJA UMIRU OD GLADI.NIJE CUDO STO BOG DAJE KATASTROFE I CUNAMIJE,ALI OVI KOJI NEMAJU MORALA SU PROKLETI,ALI IMA VJECNA KAZNA,TAMO CE IM BITI PUNO MANJE LUKSUZA U PAKLU I TO IH CEKA BEZ CEKIRANJA.
I kakav zakljucak izvodimo....... Bolje biti bogatas citav zivot nego siromah jedan dan.
slabo ovo kakve ja dobijam u engleskoj sto zabijam golove
neka\' ba vise ja volim lopatu, kramp i motiku.
hahah jb.g xD a vala i panj ce te bolit\' :D (panj = gloova)
Da berem pare na grani, opet bih razmislio bil izdvojio toliko za jednu noc :) Prije bih djelio djeci koja nemaju, nego se preseravao u hotelu, treba biti covjek !
a mene ce veceras boliti ledja od ovog panja na kojem spavam, al nemoze bolje j . b . g . a
malo matematike: 35:000 : 12 = 2916.667$ mjesečno....količina novca koja može pomoći više od jednog djeteta i izmijeniti nečiji život. Koliko bi djece izbjeglo život kakav žive za vrijednost samo jedne neoći u tom hotelu? Mislim da ne psotoji pogled i usluga koji toliko trebaju vrijedti. sasvim se slažem da milijunaši trebaju imati bolji smještaj i uslugu nego u \"obično\" hotelu jer to su spremni platiti ali ovo je .....pretjerano je slaba riječ.
ne znam kome pisete ove clanke kad 95% auditorijuma nema ni za hotel od 350 dolara
Zeno povest cu te ovdje jednog dana