Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
Tipicno za revizore seljacine; ne bi im ni na pamet palo da turistima pomognu, nego se izivljavaju na njima... nekoliko puta su moji prijatelji iz inostranstva imali slicna iskustva. bagra jedna!
Cuj Bili su atrakcija hahahahhaha isto koda su vozili NLO a ne bicikla Jedina atrakcija na biciklu je Kad se voza dobar MILF:)
Gdje su slike iz Jajca? Niđe veze..a ovi revizori su najveća stoka u Sarajevu
A zaboravili ste spomenuti kako su zmajceki opalili jedan drugoga, bar po jednom u svakoj drzavi.
Sreća pa su zaobišli Bosancerosovu i Cro-ovu Listicu i ostali kamenjar. Kažu zmije ujedaju i najljuće su kad je avgust. A kamenjar kad usije Škutori odmah u Zagreb bježe kod Bandića da ih uhljebi.
jarane pa nisu to ona nasa stara poni bicikla iz unisa da im je naprijed svjetlo kao sijalica na zeljeznickoj stanici,imaju samo se ne vide.
dvije godine pripreme, a \"pojedini bili bez svjetla na biciklima\" osnovna oprema!!!
Potpisnik ovih redova .. bas se potpisa
juznije od duse nesto me bas zaboli za slovence
a sad me izvinite ostavio sam sestru na lasvanskoj petlji da mi zaradi para za terapiju odoh po nju da se babo i majka ne brinu gdje je do sada
Interesantna priča. Svaka čast!! Koliko im je novca trebalo za ovakvu avanturu?
ilinko jebbes li ti sta, il po citav dan buljis u monitor???
pa prvi su je poceli rasparcavati,neka prvi i uzivaju u pogledu.
...\'bemti, cuj \"868,39 kilometara\", kolika je bila i ona yuga alaima mi!