Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirise mi na BOSMAL :)
Meni je najdraze kada neko uhvati kenjati o drugome, a ni svoje nije pocistio. Pa pogledaj nasu zemlju, ministar koji nema ama bas nikakvog ucinkovitog rada (nista ne proizvodi, samo je trosak) uzima 5000KM mjesecno, gdje to ima?!?!? Kod nas je jos gore sranje i niko nista ne poduzima povodom toga.
ovo je ponovno uzdizanje kule babilonske...
Ocekivano... Sta drugo reci... Samo naprijed mahalasi!
Bolje da su po sirotinjskim cetvrtima Kaira,Bagdada itd izgradili kanalizaciju,i izgradili skole za siromasnu djecu.Ulagati u luksuzne nebodere,je najveca glupost svjetska,pametnije je novac investirati u znanje,kulturu,naucna istrazivanja itd,jer to je nesta so nikada ne propada.Ti bogatasi muslimani znaju da masa sirotinje po njihovim zemljama Africkim i Aziskim gladuje,a oni prave luksuzne nebodere,pa ce onda kao i u Meki i Medini izdavati sve po masnim cjenama.
Kakva je ovo vijest. Pa mi kilometar puta pravimo 2 godine, pa koliko trebas biti licemjeran i prigovoriti ljudima na ovakvu gradjevinu. Nemojte samo sad kenjati oni imaju pare mi nemamo, jer to nije tacno. Imamo stotine miliona koji cekaju, jer se ne mozemo dogovoriti kuda ce nam ici put, nit se mozemo dogovoriti s vlasniciam zemlje, ni nista. Al zato mozemo kenjati iz fotelje, eto kako nije zavrseno nekoliko ureda u zgradi visine 1km!?! Dajte ba, davite vise.
Vi ste u sve upuceni, svaka vam cast :) Je li neko od vasih novinara posjetio Dubai i raspitao se za ovu informaciju da nije sve rasprodato? Ja koliko znam, a zivio sam tamo 5 godina, zgrada je rasprodata prije izgradnje Real Estate kompanijama i onima koji su imali novca placati desetine hiljada eura za metar kvadratni :)
kakav je ovo tehnoloski razvoj i kome ovo treba uopste, samo onima sto ne znaju sta ce sa parama, nisu oni napravili nista sto bi ljudima koristilo...gdje si ovo nasao porediti sa avionima, brodovima, brzim cestama fakat nidje veze...od toga ljudi imaju neke koristi a ovo je cisto da se pokaze finansijska moc...dok djeca u Africi gladuju oni se takmice ko ce vecu zgradu napraviti, a levati se dive...zalosno
naplacuju posjete AED 100/. ( oko 19 eura ) do \"observatory\" dijela zgrade....
@jaa A gdje ti vidje ovdje pohlepu.Znaci sav ovosvjetski tehnoloski razvoj je ljudska pohlepa.Covjek je stao na mjesec zbog pohlepe.Avioni,brodovi brze ceste,sve je to ljudska pohlepa.Znam da si se verao po stablima i ponosio se osvojenim visinama,eh sad ti je vrijeme da sidjes sa njega i pronadjes novi dom.
kad firgo ima masla i guzicu maze sa njim
joj sto izmisljaju majko draga... svegami nebismo trebali posjecivat ovaj levatski portal, kad lazu svoje citaoce.. koji kloshari... http://gulfnews.com/gntv/business/inside-the-burj-dubai-1.562090
sjajni simbol ljudske pohlepe
Sranje u Ruandi.
Burj je rasprodat za manje od 8 sati, a cena je bila i 44 000 $ / m2. Čak je RTS jutros ovjavio. O čemu vi zaista pričate? Ko vam daje ovakve vesti. Vidoviti Laza sa Pala?