Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nEUM- CArstvo za one sa manjim budžetom, ipak je more jbg
Babo babo vidi me kako ronjam
@sdauhljebismrde plaze kamenjarske puno stakla ostrog kamenja pogines dok udjes u vodu i izadjes,balkanski primitivizam nane u dimijama i samiji na cebetu se ko fol sunca smece voda prljava i peksina hoces da jos nabrajam
Pa mogli bi od "turistickih para" napraviti vece i ljepse plaze, setalista, zabavne centre, sta cekaju?
Samo da naprave taj put, da se može se otići bez pasoša. Meni je ok, samo van sezone, jer na more idem da se isplivam, a ne da dernečim.
narod nema para za bolje
Nek naprave koncept za goste sitnije konstrukcije tj. sitnije građe pa će tako dobiti na prostoru.
Nema gore rupe od ovog smrdljivog Neuma...nikad vise kad bi mi neko platio sve.....ja zbog drugih iso tu prije 2 godine....ama nikad za nikad vise.....ja sam cijeli Jadran skoro proso ali losijeg mjesta nisam vidio.....
ćuj, šetalište! za bošnje? da oni šetkaju distancu od 5 km?!?
Ja gledao Neum live, izbrojao sedam ljudi na plazi i to u majicama. Neko ovde laze...
Otisao jednom i vjerovatno vise nikad.Ako ste vec dole po meni jedini nacin da se bar malo uziva je,ujutro popijes u kaficu kafu oko 7-8,poslije se kupas do 11-12 a poslije toga guzva,buka i galama.Neum brzo dosadi(5 dana max),a sto se cijena tice(apartman smjestaj)cijene bile skuplje nego u Crnoj Gori.Tako ko ima izbora bolje da produzi dalje.
neum je za focake da se mogu kupati u dimijama jer norod zno
imas al na mudima....70 km platio za noc za 2 osobe...daj sta das....ne bi mi palo vise na pamet...jednostavno peskir na peskiru...niko normalan nece otici ako ima gdje bolje...lijepi Tucepi,Makarska,Trogir i najljepsi Zadar
Hoce li vcrs bosnje u Neumu navijati za susjede...
Nit sam kad bila nit cu kad otic.
bi mi dosta kad sam vidjela one naše seljanke u dimijama došla na plazu i marami
@sdauhljebismrde zasijem ti materi usta
dole otic...nedo bog nikome.
Ja se samo nadam da taj silni narod ide u Neum radi ekonomskih razloga a ne za to sto im se stvarno svidja. Nije sramota biti siromasan ili nemati dovoljno para - ali sramota je nemati ukus. Bio sam u svakoj mediteranskoj zemlji osim Albanije i ruznije mjesto od Neuma nisam vidio.
kamenjar plaza izrezala se sva dok sam ušla u more i izašla ma fuj
Ja se samo nadam da taj silni narod ide u Neum radi ekonomskih razloga a ne za to sto im se stvarno svidja. Nije sramota biti siromasan ili nemati dovoljno para - ali sramota je nemati ukus. Bio sam u svakoj mediteranskoj zemlji osim Albanije i ruznije mjesto od Neuma nisam vidio.
Prije Svadbe : On: "Napokon, tako sam dugo čekao na to!" Ona: "Hoćeš li ti baš , da ja idem ?" On: "Ne!! odakle ti to? samo zamisliti oko toga je najgore nešto za mene!" Ona: "Voliš li me?" On: Naravno svaki Dan i Noć !" Ona: "jesi li me ikada varao?" On: "Ne! Nikad! Zašto pitaš ?" Ona: "želiš me poljubiti?" Pn: "Ja, svaki put, kada imam šansu za to!" Ona: " Bil me ikada udario?" On: "Jesi li pametna? Ti znaš kakav sam!" Ona: "Mogu li ti verovati?" On: "Ja." Ona: "Ljubavi ..." Nakon 5 Godina: Pročitaj odozdo na gore !